Being the way that you are is enough - Del 8

Senaste:

”Where do you guys going?” Frågar jag.

“To the studio” Säger Harry och ler “We have to play in some new things”

“Okay but do you guys want to do something tomorrow?”

“Sure, but we have a signing how stops three” säger Louis

“Okay but can see you after that?” frågar jag

“Sure” säger Zayn. Sedan får jag fem varma kramar, och sedan går de ut genom dörren, man hör hur deras bil startar och vi ser hur den kör iväg.

 

Alice perspektiv:

Nästa morgon så vaknar vi klockan elva och alla känner sig väldigt utsövda, vi går upp och äter frukost och alla tar en dusch var. Sedan bestämmer vi oss för att gå ut lite. Vi klär på oss och sedan går vi ut. Vi går in på några affärer men ingen hittar något. Sedan bestämmer vi oss för att äta lunch på McDonald’s, eftersom det inte var så länge sedan vi åt frukost så var vi inte så hungriga. Vi köpte varsin Big Mac och en Cola. När vi sitter och äter så ringer Thildas mobil, hon visar den för oss. Det står Zayn och så är det en bild på honom som hon tog på flygplanet. Hon svarar.

”Hi Zayn” Hon pratar ganska länge och sedan tar hon upp ett anteckningsblock och en penna ur sin väska och skriver ner en adress, sedan lägger hon på.

”Vad sa han?” frågar jag.

”Han sa att vi kunde komma till deras studio vid klockan fyra ungefär” sa hon och log ”Vad säger ni, ska vi gå?”

”Visst” säger Isabelle, vi reste oss upp och gick ut från restaurangen. Sedan gick vi tillbaka till lägenheten.

 

Vi bestämde oss slappa den sista timmen innan vi skulle börja göra oss i ordning. Vi satte på radion och fixade varandras naglar. Jag fick ljusrosa, Isabelle fick lila och Thilda fick ljusblåa. Sedan började vi välja kläder, fast vi kom på att vi faktiskt inte hade en aning om vad vi skulle göra, så Isabelle ringde till Harry och frågade. Vi skulle tydligen gå på någon känd klubb. Thilda satte på sig klänningen som hon hade köpt igår, jag oroade mig för att hon skulle frysa eller få skavsår eftersom hon hade bara ben och skor med en decimeters klack på. Hon brukade ju alltid dansa helt vilt. Isabelle satte på sig sin svarta jeanskjol, ett lila linne och ett par korta tights. På fötterna hade hon sina älskade Converse. Jag satte på mig en klänning och ett par tights och jag gick in först på toaletten för att sminka mig medans Thilda och Isabelle stod framför helfigursspegeln i hallen och fixade sina frisyrer.

 

Jag brukade inte använda så mycket smink, men jag tog ändå lite mascara, kajal och rouge. Sedan gick Thilda in på toaletten efter tio minuter kom hon ut. Hon var jättesnygg.

”Vilken babe” sa Isabelle och skrattade, jag skrattade också och Thilda log stort. Isabelle gick in på toan och Thilda fixade mitt hår. Hon tog en plattång och plattade mitt annars väldigt lockiga hår, Sedan sprayade hon det med hårspray och rufsade till det så att det såg ut som hennes och Isabelles hår. Vi ställde oss framför spegeln och jag tog ett kort som jag sedan la ut på Twitter, jag skrev ”Going out with some awesome friends! @Thildaaa @Isabells”. Sedan gick vi ut och tog en buss till en station som Zayn hade sagt låg ganska nära deras studio. När vi klev av bussen så gick vi åt vänster som de hade sagt åt oss att göra, sedan skulle vi gå rakt fram tills vi såg en bro, då skulle vi ringa dem så skulle dem komma ut och möta oss. Vi gick i ungefär tio minuter och sedan såg vi en stenbro. Jag tog fram min mobil och ringde Niall.

”Hi we are here now” sa jag.

“Okay we will be there in five minutes!”

“Okay, bye!”

“Bye” säger han och sedan lägger vi på, och mycket riktigt fem minuter senare så ser vi dem komma gående mot oss. Vi kramar om dem och följer sedan med dem in i studion. Stället där de spelar in är väldigt stort, jag förstår inte hur man kan hitta där. Men de går vant in i ett stort rum där står en soffa, några stolar, en stereo, och en stor tv. Killarna slänger sig ner i soffan, Louis och Zayn hamnar underst, och sedan börjar de kittla varandra jättemycket vi står bredvid och skrattar sedan drar Louis ner oss i soffan också, vi skrattar jättemycket tills vi är alldeles slut. Liam går och sätter sig på en av stolarna och sätter på BBC på tv:n. Först tänker vi inte på vad som sägs på den, men sen kommer något som uppmärksammar oss.

”Yesterday the boys in the popular boyband One Direction was seen with three unknown girls, is it there new girlfriends or not? That’s the question!” medans hon pratar visas en bild på oss igår från minibussen. Jag undrar verkligen hur de har fått en bild på oss när jag inte såg någon fotograf, fast de har väl sina knep antar jag. Jag, Thilda och Isabelle tittar först oroligt på varandra och sen tittar vi på killarna.

”Don’t care about it”, säger Louis och tittar på oss alla tre. De andra killarna stämmer in. Vi känner oss lite bättre till mods då, fast inte helt. Vi stänger av tv:n. Vi bestämmer oss för att gå nu eftersom klockan börjar närma sig sex och vi hade tänkt äta innan. Vi går till en restaurang som killarna har bokat bord på och en kypare visar oss till bordet där vi ska sitta. Vi sätter oss ner och sedan kommer en servitris och tar våra beställningar. Jag beställer kött med klyftpotatis och Fanta. Efter en kvart ungefär så kommer maten, och vi börjar äta.

”This was really good!” säger Louis.

”I agree with that!” säger Thilda. Sedan skrattar vi. När alla har ätit upp, så betalar killarna och sedan går vi ut. Niall beställer två stycken taxis, eftersom vi är åtta stycken. Efter ungefär fem minuter så kom de. Jag, Isabelle, Niall och Harry hoppade in i den ena och Thilda, Zayn, Louis och Liam satte sig i den andra, dem sa adressen och sedan åkte vi.

 

Thildas perspektiv:

Jag satt i mitten där bak av Taxin, på ena sidan av mig satt Zayn och på den andra satt Louis, Liam satt där fram.

”How long does it take to go to the club? Frågar jag.

“About fifteen minutes” sa Zayn.

”Okay” sa jag.

”How old do you have to be to drink alcohol in Sweden?” frågar Louis mig.

“Eighteen” säger jag.

“Same here” säger Louis. Efter en stund så frågar Zayn.

“What is your name on Twitter?”

“Thildaaa” säger jag och skrattar. Jag tar upp min mobil och låser upp den. Jag går in på twitter eftersom att vi nyss pratade om det. Zayn har börjat följa mig. Jag ler mot honom, han ler tillbaka mot mig. Jag går in på Facebook, jag skriver en ny status. ”Jag älskar London!” Efter två minuter ungefär så har Linus, mitt ex gillat statusen, Isabelle och Alice säger att han fortfarande är kär i mig. Det var ett år sedan som vi var ihop, efter ett tag så kändes det inte så seriöst längre så jag gjorde slut, jag tror att han tog det ganska hårt. Han kom inte till skolan på tre dagar i alla fall. Då stannade taxin, vi var framme. Dem andra stod redan och väntade på oss utanför, vi gick mot ingången. Musiken tror jag hördes flera kvarter bort, vi gick in och sedan så gick vi fram till baren. Zayn frågade vad vi vill ha, för oss är det ingen fråga, vi tar alltid samma alla tre, Strawberry Daquari. Vi kollar på varandra sedan säger vi i munnen på varandra.

”Strawberry Daquaries!” sedan skrattar vi. Alla killarna utom Liam beställer öl till sig, och drinkar till oss. Efter en stund så får vi dem.

”Do you want to dance?” frågar jag Zayn.

“I am not a really good dancer” säger han och ler lite ledsamt mot mig.

”I don’t care, I learn you!” säger jag och ger honom en utmanande blick.

”Okay, but you should look after your toes!” Jag skrattar åt honom. Sedan går vi ut på dansgolvet. Dem andra går och sätter sig i en soffa, de tar med sig våra drickor. Dj:n sätter på Nicki Minajs "Super Bass" och vi börjar hoppa på golvet i takt med musiken. Zayn säger något till mig. Jag hör ingenting.

”What?” säger jag och ler han gör en gest åt mig att komma närmre. Jag lutar mig närmre.

”How can you dance in these shoes?” nästan skriker han.

“Training!” skriker jag tillbaka. Jag kollar in i hans riktigt stora bruna, vackra ögon och ler mot honom.

 

Låten är slut och nu spelar han David Guettas "Little bad girl" och vi dansar till den också. Sedan är vi ganska törstiga och svettiga så vi går bort till de andra och sätter oss i soffan. Jag dricker lite av min drink. Sedan går Alice och Niall för att dansa, Louis och Liam går en liten stund senare. Vi som är kvar i soffan sitter kvar och pratar, här hör man lite bättre vad dem säger i alla fall. Jag kollar bort mot Alice, hon och Niall står ganska nära varandra och dansar ganska lugnt, någon meter ifrån dem så dansar Louis och Liam jättevilt. De hoppar typ en meter upp luften ser det ut som i alla fall. Jag undrar om vi kommer att träffa deras flickvänner någon gång, det skulle vara kul, dom har tur som har sådana pojkvänner som Liam och Louis.

Efter några timmar, tre drinkar och en massa dans med alla killarna, så bestämmer vi oss för att gå hem, klockan är snart två på natten. När vi går ut från klubben så står det några killar där utanför, de rör sig lite långsamt mot oss när vi kommer ut. Jag känner igen dem, jag såg dem vid baren inne på klubben förut med en massa glas framför sig. De måste vara rätt så fulla nu tänker jag och får lite kalla kårar längst min ryggrad. De kommer fram och ställer sig i vägen för oss.

”Are these boy’s your boyfriends?” frågar en kille med snaggat huvud.

”No” säger Isabelle snabbt.

”Good beacause you people deserve better!”

“How can you say that, you don’t even know them?” svarar jag argt tillbaka.

“Because you guys are hot and they aren’t?

“Why do you even care?” frågar jag.

“Beacause…” säger han och sedan ser jag dem närma sig oss ännu mer sedan så sträcker han upp sina händer och lägger dem på mina bröst. Jag ser att dem andra killarna håller på att göra samma saker på Isabelle och Alice. Jag slår snabbt till honom i ansiktet, han höjer sin hand för att slå tillbaka, då så springer Zayn fram och tar emot slaget som var riktat mot mig, det träffar honom i magen, han stönar till, men slår till killen på näsan. Han faller ihop på marken och hans kompisar ställer sig runt honom.

”Come on” säger Liam och vi går så fort vi kan därifrån. Louis och Niall ringer taxis, och medans vi väntar så går jag fram till Zayn och kramar om honom.

”Are you okay?”

”Yeah, I am fine”, säger han men jag ser att han inte menar det.

”No, your not” säger jag och kollar oroligt på honom ”And it’s my fault.”

”No, it’s not!” säger han

”But…” han avbryter mig.

”That guy was drunk, and…” Nu är det min tur att avbryta honom.

”Thank you” säger jag och kramar honom länge. Han kramar tillbaka och efter det så ler han. Jag Isabelle och Alice sätter oss alla i samma bil på vägen hem, eftersom vi ska av först. Niall sitter fram i samma bil. När vi är på väg hem så känner jag hur trött jag är och efter en stund så somnar jag. Efter ett tag så känner jag hur någon ruskar om min axel.

”Thilda, vi är framme” säger Alice. Jag öppnar ögonen och så ser jag att vi faktiskt är hemma. Vi säger hejdå till Niall och säger att dem kan ringa oss i övermorgon, för imorgon så kunde dem inte eftersom de skulle på några radiointervjuer. Vi tackar för allting och säger godnatt sedan kramar vi om honom och går in i huset. Jag snubblar in badrummet för att ta bort mitt smink, sen borstar jag tänderna. När jag är klar går jag till sovrummet halvt blundande. Jag tar av mig min klänning och när jag äntligen hade dragit täcket över mig somnade jag direkt.

_____________________________________________________________________________________________

Spännande del va?
Förlåt för att det inte kom en del igår men vi skrev lite på den här då, så nu kommer en lång del istället.

/Tilde & Izabella


Being the way that you are is enough - Del 7

Senaste:

”Hello Isabelle”, sa Harry och vände sig om och log mot mig.

”Hello”, sa jag och sträckte fram min hand.

”No, not again”, sa han och vi båda skrattade.

”Why are you wearing sunglasses?” frågade han. “Take them off so I can see your beautiful eyes.”

Harry visste verkligen hur man flörtade. Jag skrattade lite, medans jag blev glad inuti mig.

”Beacuse it’s sun, and it’s strong”, sa jag och log ett brett léende mot honom.

Han sa inget och tog av dem. Han tittade rakt in i mina ögon och jag tittade in i hans. De var verkligen fina, och jag kunde drunkna i dem.

_____________________________________________________________________________________________


Thildas perspektiv:

Zayn sätter sig ner bredvid mig i bilen, han ler stort mot mig.

“How do you feel today?” frågar han.

“Good thanks, you?”

“Great” säger han och ler mot mig. Då börjar what makes you beautiful spelas på radion och Louis som kör bilen skruvar upp volymen, alla killarna sitter och sjunger jättehögt, jag skrattar sedan sjunger jag också med. Sedan börjar dem klappa händerna och kollar på mig.

”What?” Frågar jag.

”You’re a good a singer” säger Zayn

”Not like you” sa jag och ler mot honom. Han ler tillbaka. Sedan så är låten slut och då börjar David Guettas Titanium spelas.

 

Sedan är vi framme vid vårt första stopp. Big Ben. Vi går ut ur minibussen och så kollar vi på den stora vackra klockan, och Alice som gillar att fota tar lite foton med sin systemkamera, sedan ber vi en förbipasserande att ta kort på alla samtidigt framför Big Ben, han knäpper två kort och ger sedan tillbaka kameran. Niall tar kort på oss tre också. Sedan så går vi mot London Eye som ligger ganska nära Big Ben, killarna köper biljetter åt dem själva och åt oss trots att vi har sagt att dem inte behöver. Det är verkligen vacker utsikt uppifrån pariserhjulet. Alice som är lite höjdrädd anstränger sig för att inte kolla ner, Niall håller henne handen och säger att det inte är någon fara. Vad gulligt tycker ja. Sedan åker vi till Piccadilly circus, Madame tussades och Hamleys där det fanns barbiedockor av killarna, vi skrattade när vi såg dem. När vi hade gått ut ifrån Hamleys så bestämde vi oss för att gå och äta, killarna visste en bra restaurang inte så långt här ifrån så vi hoppade in i bussen och åkte iväg. Vi stannade vi en pizzeria och killarna insisterade på att betala även denna gång. Vi äter upp våra pizzor och sedan bestämmer vi oss för att åka och shoppa. Jag vill ju verkligen kolla på kläder här, det hade jag längtat efter ända sen vi kom hit.

 

Vi åker till ett köpcentrum och jag hittar direkt en klädaffär som jag vill gå in i. De andra följer med mig in och de går runt och kollar lite själva. Jag hittar en klänning som ser skitsnygg ut och säger till Zayn.

”Come with me, I’m gonna try this” och visar honom klänningen. ”You can tell me how it look.”

“Okay” säger han och följer med mig till provhyttarna han håller i ett par jeans som han också säkert ska prova

”I’m gonna try these” säger han och håller upp jeansen.

”They look good” säger jag

”And I haven’t even try them jet!” säger han och skrattar och jag skrattar också sedan går vi in i varsin provhytt och tar av oss kläderna.

”Are you ready?” frågar Zayn

”Yes, one, two, three” säger jag och sedan går vi ut samtidigt.

”Wow” säger vi båda samtidigt, jeansen sitter fantastiskt på honom, vilket klänningen också måste göra på mig.

”You must buy them” säger jag och ler mot honom.

”Okay and I think you would buy that dress to, it looks really good on you” säger han och ler tillbaka mot mig. Vi klär av oss och sätter på oss våra vanliga kläder igen jag tror båda var ganska generade när vi gick in i provhyttarna igen. Vi ler mot varandra när vi kommer ut igen men vi säger ingenting. Alice står och kollar på en tröja när vi kommer ut.

”Hittade ni någonting” frågade hon mig med en frågande min, jag håller upp klänningen och hon ler mot mig.

”Jag behövde egentligen inte fråga” sa hon och skrattade Zayn kollade frågande på oss när vi pratade svenska med varandra.

”The only thing I can say in swedish is, jag älskar dig and puss puss” säger han och skrattar. Harry som har hört var vi har sagt kommer fram till oss och säger.

”Köttbulle” sedan skrattar vi alla fyra så mycket att vi får tårar i ögonen. Isabelle och de andra killarna kommer fram till oss och undrar varför vi skrattar så mycket, det gör bara så att vi skrattar ännu mer.

 

Efter en stund när vi har skrattat färdigt så går vi till kassan för att betala. Sedan går vi ut till bilen igen, alla är helt slut efter dagen som har varit, men det har varit väldigt kul. Killarna stannar bilen utanför vår lägenhet. Alice föreslår att dem ska följa med oss upp en stund. Vi tar trapporna för att vi aldrig skulle ha fått plats allihopa i hissen, jag låser upp dörren och går in. Vi tar av oss skorna och går in och sätter oss i vardagsrummet. Vi sitter och pratar lite och då känner jag hur min mobil vibrerar i fickan. Det är min storebror Sebastian som ringer. Jag går in i vårt sovrum och stänger dörren efter mig.

”Hej” säger jag.

”Hej, är det bra?” frågar han.

”Ja det är jättebra hur är det själv?”

”Helt okej, är det bra i London?"

”Ja det är jättebra!” Min storebror Sebastian är tjugotre år gammal, han är musiker och bor i Göteborg så därför så ses vi inte så ofta, men vi har sett till att hålla kontakten jättebra sedan han flyttade från Stockholm förra året. Jag tycker lite synd om mamma som får bo själv i våran lägenhet när båda vi är borta fast hon har ju sin nya kille Martin. ”Har du hört någonting från mamma föresten?”

”Ja jag pratade med henne för några timmar sedan” säger han.

”Jaha okej” säger jag. ”Jag måste lägga på nu men jag ringer dig imorgon, puss hejdå!”

”Hejdå” säger han sedan lägger vi på. Jag sätter mig ner på min säng. Ända sedan pappa dog för fyra år sedan har jag alltid oroat mig över att mamma ska bryta ihop. Men hon har klarat det rätt så bra faktiskt. Hennes nya kille Martin han är väl helt okej, han är snäll och trevlig och ser bra ur i alla fall för att var snart femtio. Mitt i mina funderingar så knackar det på dörren, det är Alice.

”Vem var det? Frågar hon

”Sebastian” säger jag .

”Okej” säger hon vi går ut till dem andra. Dem reser sig upp för att gå.

”Where do you guys going?” Frågar jag.

“To the studio” Säger Harry och ler “We have to play in some new things”

“Okay but do you guys want to do something tomorrow?”

“Sure but we have a signing how stops three” säger Louis

“Okay but can see you after that?” frågar jag

“Sure” säger Zayn. Sedan får jag fem varma kramar och sedan går de ut genom dörren, man hör hur deras bil startar och vi ser hur den kör iväg.

____________________________________________________________________________________________

En ny del vad tyckte ni? Den var ganska lång i alla fall. Mer kommer i morgon /Tilde & Izabella


Being the way that you are is enough - del 6

Senaste:

”Good, call us when you are up!” säger Harry

“Okay”, säger jag sen får jag fem stycken varma kramar och sedan går vi ut från restaurangen och börjar gå hemåt. När vi är hemma så springer vi in i badrummet och borstar tänderna, tar bort sminket och byter om till pyjamas. Sedan ringer vi våra föräldrar och berättar hur det har varit i lägenheten och sedan slänger vi oss ner i våra sängar. Vi pratar lite innan vi går och lägger oss mest om vad vi kommer att hitta på imorgon med killarna alla tre är väldigt förväntansfulla. Sedan så känner jag att mina ögonlock blir tyngre och tyngre sedan så hör jag inte vad Alice säger längre utan jag har somnar.

______________________________________________________________________________________________

Alice perspektiv:

 

Nästa morgon vaknade jag av att ljudet av duschen, jag tittade upp och såg att Isabelle låg kvar i sin säng, men Thildas säng var tom. Medans jag reste mig upp hörde jag hur duschen tystnade. Jag gick ut och satt mig i soffan. Ut från badrummet kom Thilda med en handduk virad runt sig och en turban på huvudet.

”God morgon” sa jag. ”Är du redan klar?”

”Ja, jag har varit uppe ett tag nu och eftersom att vi ska träffa killarna idag tänkte jag att jag kunde göra i ordning mig”, svarar hon.

Jag nickade och gick in i vårat och letade upp ett par slitna jeansshorts i flera olika blåa nyanser, sen ett rosa slappt linne. Sen gick jag in i badrummet och duschade. Jag funderade på hur det skulle vara att träffa One Direction idag. Tänk om det skulle vara massa tjejer som sprang efter de, då skulle vi ju inte kunna umgås med de. För vad jag hade förstått av våran kompis Elsa, var de väldigt kända. Fast hysterin kanske inte var lika galen här som i Sverige, fast man vet ju aldrig.

När jag kom ut från rummet satt Thilda med en tidning i handen. Antagligen en modetidning, fast jag visste inte så noga. Jag satt mig i soffan bredvid henne, jag tittade ut genom fönstret. Det är en utsikt över staden, en liten park och några gungor, jag ser några mamma med en barnvagn som är ute och går. Det är helt tyst. Jag bryter den.

”Ska vi göra frukost eller?” säger jag.

Thilda tittar upp från sin tidning, sen stänger hon den och lägger den på bordet.

”Visst, det gör vi”, säger hon medans hon reser sig upp och går runt soffan. Jag kommer efter henne.

Vi reste oss upp och gick till köket. Vi plockade fram bröd, yoghurt, smör, pålägg, jordnötssmör och juice. Vi gjorde vår egen frukost innan vi gick in och väckte Isabelle. Vi lade hennes mobil bredvid hennes huvud och ringde till henne hon flög upp ur sängen eftersom hon vart så rädd sedan svarade hon.

”Hallå” sa hon.

”Tjenare sömntuta frukosten är serverad”, säger jag och skrattar åt henne.

”Sjukt roligt”, säger hon och tittar surt på oss. Hon drar täcket över huvudet igen, men vi bara skrattar åt henne.

”Kom igen, upp med dig nu!” säger Thilda och drar bort täcket från Isabelle. Hon stönar men kravlar sig sen upp från sängen och gnuggar sig i ögonen.

”Var ni tvungna att väcka mig så tidigt?” frågar hon och tittar på oss.

”Klockan är kvart i elva snart, och vi skulle ju träffa killarna idag”, säger jag. ”Om du inte kommer ihåg det.” Jag tittar menande på henne.

”Oj gud, jag måste ju äta frukost och fixa mig, jag kommer inte hinna!” säger hon panikslaget och snubblar upp ur sängen. Jag och Thilda rycker på axlarna, och går ut ur rummet. Isabelle brukar verkligen inte vara den som stressar sig över killar. Vi går in i köket där Isabelle är i full gång med äta sin frukost. Hennes mun är full med yoghurt när hon pratar.

”Har ni inte bråttom?” frågar hon oss medans hon dricker sin juice.

”Nej, vi har redan duschat och är klara, vi ska bara äta och borsta tänderna”, svarar jag flinande på Isabelle.

Hon suckar mot mig och tar sin tallrik och sitt glas och sätter in det i diskmaskinen. Hon småspringer mot sovrummet och någon minut senare ser vi henne gå till badrummet. Jag och Thilda tar för oss av frukosten, jag äter en halv fralla med ost, lite yoghurt och lite juice. Jag var inget fan av frukost. Fast det var däremot Thilda, hon åt alltid mest frukost. Just som vi satt där och åt ringde min mobil. På skärmen stod det ’Niall’.

”Hi Niall”, sa jag glatt. Jag såg hur Thilda tittade på mig och log fast jag låtsades inte om henne.

”Hi, would you and your friends like to going on a sightseeing in London?” frågar han lika glatt tillbaka.

“Yes, of course, when and where?” sager jag.

“Me and the boys pick you up in an hour”, svarar han. “If, it’s okey.”

Jag tittar på klockan, den star på kvart över elva.

”Yes, that’s great see you”, säger jag.

“See you sweetie”, säger han. Det bubblar lite i mig men jag väljer att inte visa det allt för mycket.

Thilda tittar på mig.

”Så, vad sa de?” säger hon och tittar ivrigt på mig.

”Om en timme hämtar de oss här”, svarar jag och ler stort mot henne.

”Okej, bra, ska vi plocka undan frukosten?” säger hon.

Jag nickar och ställer in yoghurten, juicen och smöret i kylskåpet. Thilda tar resten.

 

Isabelles perspektiv:


Jag duschar det snabbaste jag kan, tvättar håret gör jag också. När jag kommer ut från badrummet sitter Thilda och Alice i soffan. Alice läser en mattidning och Thilda sitter som vanligt och läser en modetidning medans hon har sina hörlurar i öronen. Båda sitter koncentrerade. Jag smiter förbi de båda och går in i sovrummet för att välja kläder. Det blir ett par vita ganska korta jeansshorts till ett sött linne med mönster på. Sen tar jag ut mina gröna, höga converse. Jag fönar håret och sen lockar jag det lite i topparna. När jag är klar går jag ut.

”När skulle vi träffa killarna?” frågar jag de.

”Om tjugo minuter hämtar de upp os utanför porten”, säger Alice och tittar upp från sin tidning.

”Okej, är ni klara eller?” säger jag och tittar frågande på de.

Alice nickar, Thilda hör inte. Jag går fram till henne.

”Är du klar?” säger jag medans jag drar ur en av hennes hörlurar ur örat på henne.

”Ja, jag ska bara ta min väska”, säger hon medans hon reser sig upp.

Alice och jag går efter henne, jag tar en brun väska och slänger ner min mobil, nycklar, ett läppglans, hörlurar, ett tuggummipaket och mina solglasögon. Jag brukade alltid ha med mig tuggummi som jag kunde äta efter att jag hade ätit mat. Jag kände mig alltid så äcklig i munnen efter att jag hade ätit mat. Det var tio minuter kvar innan killarna skulle komma och hämta oss så vi bestämde oss för att gå ner till porten. Jag sprang ner först, jag längtade efter Harry. Även fast jag bara hade känt honom i en dag gillade jag honom redan. Alice kom ner efter mig, sen kom Thilda. Utomhus var det soligt, det stekte på bra idag. Jag hade inte varit inne på twitter på länge, senast var precis innan vi skulle gå på flygplanet till London. ”So nice to be in London, and today we are going to a sightseeing!”

Just som vi stod där hörde vi en bil komma, jag tittade upp och såg att det var killarna.

”Hi girls!” sa Louis när de hade stannat bilen framför oss. Vinkade till de och hoppade in bilen, Louis och Harry satt i framsätet. Jag fick sitta bakom Harry och det var jag väldigt glad för.

”Hi!” sa vi alla i munnen på varandra medans vi försökte ge de varsin kram.

”Hello Isabelle”, sa Harry och vände sig om och log mot mig.

”Hello”, sa jag och sträckte fram min hand.

”No, not again”, sa han och vi båda skrattade.

”Why are you wearing sunglasses?” frågade han. “Take them off so I can see your beautiful eyes.”

Harry visste verkligen hur man flörtade. Jag skrattade lite, medans jag blev glad inuti mig.

”Beacuse it’s sun, and it’s strong”, sa jag och log ett brett léende mot honom.

Han sa inget och tog av de. Han tittade rakt in i mina ögon och jag tittade in i hans. De var verkligen fina, och jag kunde drunkna i de.

______________________________________________________________________________________________
Hinner inte skriva mer nu, men hoppas att det blir bra i alla fall.

Being the way that you are is enough - Del 5

Senaste: ”Yeah, me too”, säger jag långsamt och ler lite.

Han vinkar till mig när han kör därifrån och jag står där länge och ler stort, utan att tänka mig för. Tänk att någon kan göra en så lycklig, genom att bara le mot en.

”Vad håller du på med?” frågar Thilda och skrattar. Alice står bredvid henne. Jag ruskar lite på huvudet men ler fortfarande.

”Eh, ingenting”, jag slår snabbt in koden, och går in genom porten. Jag ser inte Alice och Thilda men jag hör att de fnissar till lite, sen kommer de efter mig.

Hela kvällen är jag glad, för att jag har träffat en fin kille som jag förhoppningsvis kommer få träffa fler gånger, att jag har flyttat till London och för att jag har de allra finaste vännerna.

 

Thildas perspektiv:

När vi kommer in i lägenheten så ställer vi ner våra kassar och går in i vardagsrummet. Alice och jag visar vad vi har köpt för varandra och för Isabelle, sedan packar vi in maten i kylen, frysen och skåpen.  När vi har ställt in allting så kollar vi på klockan och inser att den snart är sju. Även om vi är rätt så trötta så bestämmer vi oss för att gå ut och äta. Vi byter om, det är ganska varmt ute förfarande så jag tar ett rött linne och ett par svarta skinnshorts. Sedan går jag in i badrummet för att sminka mig och fixa håret. Jag tar ut min eyeliner ur min sminkväska, jag målar på ögonlocken och tar en brun ögonskugga och målar på lite. Sedan tar jag lite rouge, läppglans och till sist mascara.

 Jag går ut och såklart är Alice och Isabelle redan klara och sitter och väntar på mig. Vi går ut och låser dörren sedan går vi och letar upp en restaurang som vi tycker verkar bra. Vi går in och en kypare visar oss till ett bord för fyra som är ledigt. Vi sätter oss och efter en stund så kommer en servitris och tar våra beställningar. Alla tar en hamburgare med pommes frites och en Cola. Efter en stund när vi har fått vår mat så ser vi några som vi känner igen gå in på restaurangen, det är killarna från flygplanet, One Direction. Isabelle och Alice ser dem också.

”Ska vi inte gå fram och säga hej?” frågar Alice. Sedan ser hon att killarna omringas av ett tiotal tjejer som ber dem om foton och autografer och då ser hon att det inte är någon idé. Vi äter resten under tystnad. Sedan när vi reser oss upp för att gå så kollar jag bort mot dem och ser att Zayn sitter och kollar på oss vilket de andra killarna också gör efter att han har sagt något till dem.  De reser sig upp och börjar gå mot oss, de verkar också ha ätit klart. 

”Hi”, säger Zayn och ler mot mig.

”Hi how are you?” frågar jag.

”Fine you?”

“I’m a little bit tired”

“Okay, do you guys have any plans for tomorrow?”frågar Zayn och ser lite nervös ut.

“No, I think” sa jag och kollade på Isabelle och Alice de nickar instämmande.

”Good, call us when you are up!” säger Harry

“Okay”, säger jag sen får jag fem stycken varma kramar och sedan går vi ut från restaurangen och börjar att gå hemåt. När vi är hemma så springer vi in i badrummet och borstar tänderna, tar bort sminket och byter om till pyjamas. Sedan ringer vi våra föräldrar och berättar hur det har varit i lägenheten och sedan slänger vi oss ner i våra sängar. Vi pratar lite innan vi går och lägger oss mest om vad vi kommer att hitta på imorgon med killarna alla tre är väldigt förväntansfulla. Sedan så känner jag att mina ögonlock blir tyngre och tyngre sedan så hör jag inte vad Alice säger längre utan jag har somnar.

______________________________________________________________________________________________

Förlåt för en väldigt kort del men ibland så har man helt enkelt inte tid att skriva så mycket och det är ju bättre än inget iallafall. Fortsätt kommentera vi blir alltid glada, ni som ville ha mer sex oroa er inte det kommer senare.
/Tilde & Izabella


Being the way that you are is enough - del 4

Senaste:

”Vem ska ha få välja säng först?” frågar Alice.

”Vi lottar”, säger Thilda och ler.

Hon tar fram ett sugrör och en sax och klipper det i tre olika stora delar. Sedan sätter hon dem i sin hand så att man inte ser vilken som är längst.

”Okej, den som får det längsta får välja först” Alice drar först hennes bit är ganska lång. Sedan är det min tur, jag ser att min inte är alls lika lång som Alice bit hon väljer en av de på samma sida, den som var längst ifrån fönstret. Thildas bit var kortast så nu är det min tur. Jag bestämmer mig för den som står själv vid ena väggen. Vi tar in våra väskor i sovrummet och hänger in kläderna i de tre lika stora garderoberna, mina kläder får precis plats, Thilda har som vanligt för mycket och får vika mycket eftersom galgarna inte räcker och Alice har nästan för lite kläder fast hon har ju nästan alltid jeans på sig så det gör väl inte så mycket.

Thildas perspektiv:

Såklart måste garderoben vara för liten, jag ska köpa fler galgar sedan när vi är nere på stan och jag kommer ju säkert att köpa mer kläder här. Vi bestämmer att vi ska gå ut och leta upp några bra mataffärer lite senare. Då hör vi hur det ringer på dörren.

______________________________________________________________________________________________

Isabelles perspektiv:

Thilda och Alice slänger sig ner i sina sängar och båda tar upp sina mobiler. Just då ringer det på dörren.

”Jag öppnar!” säger jag medans jag går ut från rummet. Thilda och Alice grymtar till svar. Jag går till hallen och undrar vem det är som kommer. Vi känner ju ingen i London, eller de ända vi känner är ju killarna från One Direction. Fast de känner vi ju knappt ändå. Och pizza har ingen beställt, tror jag. Jag öppnar dörren och där står en kille med en blond rufsig frisyr, och ett léende på läpparna. Han har en vit t-shirt på sig och vanliga blåa jeans.

”Ehm, hello, who are you?” säger jag och tittar frågande på honom medans jag ler.

”Oh, sorry, I’m Leo”, säger han och sträcker fram handen. Jag besvarar det och sträcker fram min hand. ”I’m your neighbour, I live one floor up.” Han pekar mot trappan.

”Oh, okey, I’m Isabelle”, säger jag. Just då kommer Alice och Tilda ut till hallen, antagligen för att se vem jag står och pratar med. ”And this is my two best friends, Alice and Thilda.”

De kommer fram och hälsar de med.

”We just moved from Sweden today”, säger jag och tittar på honom.

”Oh, I’m sorry, did I disturbed you?” frågade han och tittade lite ängsligt.

”No, it’s okey, do you want to come in?” säger jag, mest för att vara snäll även fast han verkar som en bra kille. Men vi hade ju faktiskt lite att ta tag i.

”No, I just came to say hello, I was going to meet a friend but see you later”, sa han.

”Okey, see you later, bye”, säger jag och vinkar lite diskret. Han vinkar tillbaka och börjar gå ner för trappan. Jag tittar efter honom. Tänk vad många killar man kan möta på en dag.

”Någon som är kär?” skämtar Thilda och blinkar.

”Haha, nej, inte direkt, jag känner ju inte honom så nej”, säger jag och himlar med ögonen.

”Men snygg var han ju i alla fall, det kan du ju inte neka”, säger Alice och blinkar.

Jag skrattar bara, de andra också. Vi går in i vårat rum igen, alla sätter sig i varsin säng.

”Okej, men nu måste vi alla fall ut och köpa lite saker, mat, kastruller, tallrikar, bestick och sånt”, säger Alice, jag och Thilda nickar.

”Sen måste vi köpa sängkläder, galgar, speglar och mattor”, säger Thilda.

”Och kanske tändstickor, ljus, och annat?” säger jag. Thilda och Alice börjar skratta. Jag undrar vad som är så roligt. ”Vad är det med er då?”

Jag tittar med en anklagande blick på de. Det slutar skratta men ler fortfarande. Jag struntar i de och fortsätter:

”Alice, du kan köpa saker till köket, Thilda, du köper saker till vårat rum och jag köper mat?” säger jag. De nickar.

En kvart senare står alla klara i hallen redo att handla, jag tar min väska, och går ut genom dörren sist. Jag låser dörren och går efter Thilda och Alice.

”Har båda med sig nycklar nu?” frågar jag när vi gått ut genom porten.

”Ja mamma”, säger båda samtidigt och vi alla börjar skratta.

Sen går vi åt olika håll, jag går mot en stor mataffär i närheten. Jag går in och det är nästan inget folk alls. Jag tycker det är ganska skönt, man kan ta det lugnt och gå för sig själv, sen är det inte så högljudt. Jag går mot mjölken och tar två paket, sen köper jag nutella, sirap, jordnötssmör, mjöl, bröd, kaffe, chokladpulver och annat nödvändigt och gott. Jag bestämmer mig för att köpa något gott godis som vi kan ha om vi blir sugna, jag tror inte det kommer hålla särskilt länge eftersom att Alice är värsta gottegrisen men gör det ändå. Just som jag står där och ska välja hör jag en röst bakom mig. Den är bekant.

”Buy this, they are very tasty”, säger rösten. Jag vänder mig om och där står Harry. Han ler lite mot mig.

”Hi Harry, nice to meet you here”, säger jag och skakar hans hand.

”Why are you always shake hands?” säger han och flinar.

”Always? You have met me one another time”, säger jag medans jag rynkar ögonbrynen och skrattar lite. ”But you said this tasty? Well, then I buy them.”

Han skrattar åt mig och följer efter mig till kassan. Det är två framför oss. Harry håller i fyra Haribo-påsar.

”Do you like this candy?” säger jag och pekar på påsarna.

”Yes I do!” säger han och gör tummen upp.

Jag flinar mot honom går fram för att betala allt jag har köpt. Jag går ut från affären och känner hur tunga påsarna är tillsammans. Det hade jag såklart inte tänkt på. Det hade ingen tänkt på, jag får väl gå ändå. Harry kommer ut från affären samtidigt som jag börjar gå hemåt.

”Should I drive you home?” frågar han och jag tittar upp mot honom.

”No, it’s okey”, säger jag och ler lite, gulligt att han vill skjutsa mig.

”Come on, my car is right over there”, säger han och pekar på en bil.

”Are sure? My apartment is in that direction”, jag pekar åt vänster.

”Of course”, han kommer mot mig och tar alla påsarna. Han går mot sin bil och jag går efter honom förvånat men tacksamt. Han ställer in påsarna i framsätet och han sätter sig vid ratten. Jag går lydigt och sätter sig bredvid honom i framsätet. Han startar bilden och kör hem åt det hållet jag hade pekat på förut. När vi kommer fram till porten går jag ut ur bilen, sen tar jag mina tre påsar och är på väg att stänga bildörren men han stoppar mig.

”I can’t wait to see you again”, säger han och ler sitt fina léende.

Jag tittar ner i marken för att han inte ska se att jag rodnar.

”Yeah, me too”, säger jag långsamt och ler lite.

Han vinkar till mig när han kör därifrån och jag står där länge och ler stort, utan att tänka mig för. Tänk att någon kan göra en så lycklig, genom att bara le mot en.

”Vad håller du på med?” frågar Thilda och skrattar. Alice står bredvid henne. Jag ruskar lite på huvudet men ler fortfarande.

”Eh, ingenting”, jag slår snabbt in koden, och går in genom porten. Jag ser inte Alice och Thilda men jag hör att fnissar till lite, sen kommer de efter mig.

Hela kvällen är jag glad, för att jag har träffat en fin kille som jag förhoppningsvis kommer få träffa fler gånger, att jag har flyttat till London och för att jag har de allra finaste vännerna.

______________________________________________________________________________________________
Förlåt för en ganska kort del men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Imorgon kommer troligtvis en ny del. Sen har några få kommenterat att det skulle vara mer sex, de har knappt träffats och de känner inte varandra så de kommer ta lite längre tid men det kommer vara sex med men inte precis nu. Och tack för feedbacken, vi tar till oss det. :)

Being the way that you are is enough - del 3

Senaste:

Isabelles perspektiv:

”Can I have your number?” frågar han, nästan lite blygt när jag har tagit av mig mina hörlurar.

”Yes, of course”, jag tar hans Iphone och skriver in mitt nummer, sen sätter jag på mig mina hörlurar igen. Det är bara några minuter kvar innan jag, Thilda och Alice officiellt har flyttat till London, jag känner att jag blir ännu mer taggad. Jag har funderat på lägenheten, hur jag vill att inredningen ska se ut, vem som ska laga mat och hur det ser ut runt omkring. Våra föräldrar hade tillsammans med oss hittat en bra lägenhet, och den var visst ganska stor. Jag längtade verkligen nu!

_______________________________________________________________________

Thildas perspektiv:

 

När knappen med säkerhetsbältet på börjar lysa känner jag hur det pirrar i magen. Jag och Zayn hade precis bytt nummer och han hade bett mig att höra av sig någon dag om vi hade tråkigt. Eftersom vi hade sommarlov nu och skolan inte skulle börja för än i slutet av augusti så hade vi rätt så mycket tid att ses. Nu är vi på väg ner jag och ser hur både Isabelle och Alice sitter spända i sina stolar och jag ler stort. Zayn kollar på mig och ler han med, och så äntligen så känner jag hur vi slår i marken. När vi har landat så tar vi vårt handbagage och kliver ur planet, klockan är halv två och solen lyser starkt. När vi går in på flygplatsen och så känner jag hur någon knackar mig på axeln. Jag vänder mig om det är Zayn han ger mig en kram och säger att vi måste ses snart igen. Jag ler stort, sedan går han iväg till de andra killarna de vinkar åt oss vi vinkar tillbaka.

”Vi är i London” hör jag Isabelle ropa. Jag skrattade och kollade på Alice som också skrattade.

 

Alice perspektiv:

När jag skulle ta upp min mobil ur väskan för att ringa mamma som vi lovat att göra när vi var framme, så hittade jag en lapp där det stod: Nice to meet you hope to see you soon! /Niall x och ett telefonnummer. Han måste ha lagt den där när jag var på toaletten på planet. Vad gulligt tänkte jag och log stort. Sedan ringde jag till mamma.

”Hej gumman är ni framme nu?”, sa mamma.

”Ja vi har precis landat.”

”Gick det bra att flyga då?”

”Ja jag var bara lite rädd!”

”Vad bra, och ni har adressen?” Frågade mamma för minst hundrade gången sedan imorse.

”Ja mamma allt kommer gå bra jag lovar, jag ringer dig ikväll när vi har packat upp”

”Hejdå” sa mamma.

”Hejdå” sa jag. När alla hade ringt hem så gick vi ut till rullbandet med väskorna. Först kom min väska sen Isabelles, och sist Thildas knallrosa väska som man kände igen direkt. Vi gick ut till ett ställe där det fanns taxibilar vi hoppade in i en, vi sa adressen till chauffören, och sedan började vi köra.

 

Isabelles perspektiv:

När taxin stannar så kliver vi ut vid ett höghus på ungefär 5-6 våningar vi vet att en lägenhet där inne är vår. Vi trycker in portkoden som vi alla har lärt oss, 4370, och går in. Det finns både trappor och en hiss. Vi väljer hissen eftersom vi har tunga väskor. Jag trycker på trean, där vår lägenhet ligger. Det finns tre stycken andra lägenheter på vår våning. När vi kommer ut från hissen är det ganska mörkt eftersom tapeterna är mörka och det lyser bara en liten lampa i hörnet. Bredvid hissen finns det trappor som leder högre upp. Alice hittar en knapp som tänder lampan in taket, det blir genast ljusare. Jag tar upp nyckeln som vi fått och öppnar dörren till vår nya lägenhet. Som vi har längtat! När vi kommer in genom dörren välkomnas vi av ljus från ett stort fönster. Väggarna var vita och framför oss står det träfärgat köksbord med matchande skinnstolar. Precis framför fönstret står en cremefärgad soffa, ett soffbord och under bordet är det en matta. På sidorna av rummet är det dörrar. På den högra sidan om oss är det en dörr, och på den vänstra sidan är köket, det är vita bänkar och skåp. Toaletten är precis bredvid köket och det har två kranar, en dusch, ett badkar och sen fanns det plats för alla våra saker.

”Vi måste kolla rummet nu!” utropar Alice och springer först till vårat rum. Därinne står det två sängar på den vänstra sidan och en säng på den högra sidan. Det första man ser när man kommer in i rummet är garderoberna. På sidan av sängarna står små bord och mitt i rummet finns det en rund matta.

”Vem ska ha få välja säng först?” frågar Alice.

”Vi lottar”, säger Thilda och ler.

Hon tar fram ett sugrör och en sax och klipper det i tre olika stora delar. Sedan sätter hon dem i sin hand så att man inte ser vilken som är längst.

”Okej, den som får det längsta får välja först” Alice drar först hennes bit är ganska lång. Sedan är det min tur, jag ser att min inte är alls lika lång som Alice bit hon väljer en av de på samma sida, den som var längst ifrån fönstret. Thildas bit var kortast så nu är det min tur. Jag bestämmer mig för den som står själv vid ena väggen. Vi tar in våra väskor i sovrummet och hänger in kläderna i de tre lika stora garderoberna, mina kläder får precis plats, Thilda har som vanligt för mycket och får vika mycket eftersom galgarna inte räcker och Alice har nästan för lite kläder fast hon har ju nästan alltid jeans på sig så det gör väl inte så mycket.

 

Thildas perspektiv:

Såklart måste garderoben vara för liten, jag ska köpa fler galgar sedan när vi är nere på stan och jag kommer ju säkert att köpa mer kläder här. Vi bestämmer att vi ska gå ut och leta upp några bra mataffärer lite senare. Då hör vi hur det ringer på dörren.


Being the way that you are is enough - del 2

Senaste:

"No worries, my name is Zayn", svarade han och räckte fram sin hand. Jag skrattade men skakade sen hans hand.
Alice tittade bak på mig.
"Sa han att han hette Zayn?" sa hon och tittade på mig förvånat.
"Ja, det gjorde han", sa jag och ryckte på axlarna. "Vad är det med det då?"
"Då vet jag vart de är i från!" sa hon och hoppade till lite i sin stol.
________________________________________________________________________________________________

Thildas perspektiv:

"Men va, vart i från?" frågade jag ivrigt.
"Eh, jag vet inte om jag borde säga det högt", svarade Alice.
"Jaha? Men viska det till mig då", sa jag till Alice.
Zayn tittade lite konstigt på oss, det gjorde killen som satt bredvid Alice också.
Jag ställde mig upp och gick fram till Alice.
"Aha, men säg vart du hört det då", sa jag.
"Det är ju de från One Direction", viskade Alice i mitt öra. "Men vi låtsas som ingenting, okej?"
Jag nickade till svar och satte mig på min stol igen. Jag satt på mig mina hörlurar och satte på Coldplay. Sen tog jag fram en ELLE-tidning som jag inte hade läst.
Undrar om det verkligen var killarna från One Direction vi satt med på planet? Jag funderade och tittade på Zayn, han hade somnat så jag passade på att ta fram en bild på deras band.
När jag hade tittat på bilden kunde jag faktiskt se en del likheter. Det hade ju varit väldigt spännande om det var de, fast det var förstås spännande ändå eftersom att de var killar. Jag fnissade till åt mig själv och min tanke.
"What's so funny?" frågade Zayn som hade vaknat. Han tittade lite roat på mig.
"Haha, it's was just me, what I'm thinking about", svarade jag och fnissade igen även fast det jag hade tänkt på inte var ett dugg roligt alls faktiskt.
"What do you thinking about?" frågade han.
"Nothing, it wasn't important", sa jag och slog ner blicken.
Han tittade på mig igen och nickade, och log. Han hade ett väldigt fint léende måste jag säga. Jag log mot honom, han log tillbaka.
Tillslut började vi båda skratta. Vi skrattade rätt länge.
"Vad är det ni skrattar åt?" frågade Alice och tittade lite konstigt på mig samtidigt som hon log.
"Haha, jag vet inte faktiskt, vi bara skrattar", sa jag. "Åt ingenting."
Hon log och vände sig om igen. Jag och Zayn slutade skratta.
"Is that your friend?" frågade Zayn.
"Yes it is", svarade jag. "She's my friend too." Jag pekade på Isabelle.
"My two friends sitting next to them", sa han.

”Nice”, sa jag och log det var ju faktiskt rätt så coolt att vi satt med One Direction på flygplanet. När Elsa fick höra det här så skulle hon spricka av upphetsning.

”What do you listening too?” frågar Zayn.

”Coldplay”sa jag och log mot honom.

”Oh, Coldplay I like them!” sa han. Jag räckte honom ena hörluren och han satte i den i sitt vänstra öra eftersom det var närmast mig. Sedan satt vi där tillsammans till tonerna av Viva la vida och Paradise.  Jag tänkte att det var helt otroligt att One Direction var på samma flygplan som oss.  Jag sneglade bort mot Isabelle, bredvid henne satt det två killar det måste vara de två sista i bandet.  Jag ser vagnen med mat på och jag funderar på vad jag ska köpa.

Alice perspektiv:

”Oh yeah, food!” säger Niall helt plötsligt. Jag tittar på honom och skrattar.

”Do you like food?” säger jag till honom.

”He loves food”, säger killen bredvid honom. ”Once he dream about that all the food on the planet was gone, and when he wake up he cried.”

”Liam..”, säger Niall och rodnar.

”So your name is Liam?” säger jag. ”And I think that’s cute.” Jag ler på honom. Han tittar på mig och ler tillbaka.

När vagnen kommer köper jag en pizza och en läsk.

”I can pay your food”, säger Niall när jag ska betala.

”NO, I mean, you really don’t have to, I pay for myself”, säger jag. Det var ju gulligt av honom men jag tänkte att han inte skulle betala min mat, det kändes inte rätt.

Han sänkte blicken.

”I’m sorry, it’s so cute that you want to pay my food, but it’s just food”, sa jag för att få honom på bättre humör. Sen tittade han förvånat på mig.

”It isn’t just food, food is a important thing”, sa han och spärrade upp ögonen.

”Haha, okay, but next time”, sa jag och skrattade mot honom.

 

Isabelles perspektiv:

Jag vaknade upp av att någon puttade lite löst på mig. När jag öppnade mina ögon satt det en kille med mörkbrunt, lockigt hår och gröna ögon framför mig.

”Oh I’m sorry did I woke you up?” sa han och såg lite oroligt på mig.

”Yeah but it’s okay!”sa jag.

”I’m Harry”, sa han. ”And just so you know, the food is here.” Han pekade på vagnen, det stod en flygvärdinna bakom den och Alice höll just nu på att köpa något. Hon pratade med killen bredvid sig.

”And your lastname is Potter?” sa jag och flinade mot honom. Han flinade tillbaka.

”No, actually not”, sa han och skrattade lite. ”No, my lastname is Styles. But now you know my name and lastname, but I don’t know anyone of yours.”

”Isabelle, Isabelle Lindstedt”, sa jag och räckte fram min hand, han skrattade till men skakade min hand.

”What’s so funny?” sa jag och tittade på honom.

”It’s funny to shake hands”, sa han.

”Haha, okej, you’re weird”, sa jag till honom på skämt.

”No, I’m not, YOU are weird, if someone should be that”, sa han.

”Okay that’s means you are really weird!” sa jag och skrattade. När flygvärdinnan kom fram till mig så köpte jag en cola och en macka med ost och skinka. Harry köpte en macka och en flaska med vatten. Nu var det killen bredvid brevid Harry som skulle beställa.

”Do you have carrots?”

Jag skrattade till lite och killen tittade på mig.

”No I’m sorry, do you want something else?”

”Yeah a coke please.” Han betalade med svenska pengar. Jag tog upp en tidning ur min väska som stod framför.  Nu hade jag något att underhålla mig med den sista halvtimmen innan vi landade. På första sidan så var det en artikel om de där One Direction som Thilda och Alice hade pratat om tidigare. Jag tyckte att en i bandet såg ut lite som han så jag sa det.

”Harry you look a little bit like him”, sa jag och skrattade Harry skrattade lite också och svarade.

”That’s me.”

”You’re kidding ”,  jag skrattade igen.

”Do you want a autograph or a photo?”, sa han lite som att han hade tröttnat.

”No, it’s okey, I’m not a fan”, svarade jag artigt.

”So you think our music sucks?” sa han och försökte se ledsen ut.

”Yes, I think”, sa jag och log. ”No, just kidding, you guys seems nice but I like Håkan Hellström.”

”What?”, sa han och gjorde ett konstigt uttryck i ansiktet.

”A swedish artist”, svarade jag honom. ”Do you want to listen to him?”

Han nickade och jag räckte honom mina hörlurar, sen satt jag på ”Kom igen Lena!”.

Han lyssnade klart på låten. Från början satt han helt still och undrade nog vad han sjöng för nått, sen började han knäppa med fingrarna och stampa lite med foten.

”Not so bad”, sa han och skrattade medans han gav tillbaka mina hörlurar.

”Yes I know”, sa jag och gjorde tummen upp.

”So, why are you flying to London?” frågade Harry.

”Me and my two friends is going to move to London today”, svarar jag och nickar.

”Good choice, London is a nice place to live”, sa han och jag nickar. ”So, tell me about you and your famous group.”

”This is Louis”, säger han och pekar på killen bredvid honom, han hade somnat. ”There’s Niall and Liam.” Liam och Niall sitter bredvid Alice. ”And the last one, Zayn.” Zayn sitter bredvid Thilda, de pratar med varandra och efter en stund brister Thilda ut i ett gapskratt, Zayn skrattar också.

”There’s my friends”, jag pekar på Thilda och Alice. ”Thilda, and Alice.”

”They’re looks hot”, säger han och flinar.

”But I’m hotter then them”, säger jag och blinkar.

”Yes, of course”, säger han och skrattar.

”Harry, stop flirting”, säger Louis som hade vaknat. Han gnuggar sig i ögonen och gäspar.

”Jealous?” Harry flinar mot Louis.

”Yes, always”,  Louis skrattar och pussar Harry på kinden.

Jag tittar lite undrande på de men sen skrattar jag. Jag tar mina urbanears och sätter på mig de, det är inte så långt kvar tills vi är framme i London så jag bestämmer mig för att ta det lugnt tills vi är framme. Men någon avbryter mig genom att peta mig på axeln. Det är Harry.

”Can I have your number?” frågar han, nästan lite blygt när jag har tagit av mig mina hörlurar.

”Yes, of course”, jag tar hans iphone och skriver in mitt nummer, sen sätter jag på mig mina hörlurar igen. Det är bara några minuter kvar innan jag, Thilda och Alice officiellt har flyttat till London, jag känner att jag blir ännu mer taggad. Jag har funderat på lägenheten, hur jag vill att inredningen ska se ut, vem som ska laga mat och hur det ser ut runt omkring. Våra föräldrar hade tillsammans med oss hittat en bra lägenhet, och den var visst ganska stor. Jag längtade verkligen nu!

______________________________________________________________________________________________

Är det rörigt? Jaja, del 2 i alla fall. Del 3 kommer förhoppningsvis imorgon, Tilde kommer nog skriva den. :)

Being the way that you're is enough - del 1

Isabelles perspektiv:

Jag sitter på flygplatsen tillsammans med mina två bästa vänner Alice och Thilda. För ett halvår sen hade jag, Alice och Thilda bestämt oss för att uppfylla en av våra drömmar. För två månader sen hade vi tagit studenten och nu skulle vi alltså göra det vi velat göra länge, flytta till London. Alla tre var ganska nervösa men vi tänkte att det skulle gå bra ändå, vi hade ju varandra. Alice satt och tittade sig oroligt omkring medans hon satt och trummade med fingrarna på knäna. Till slut sa jag till henne.

"Alltså Alice, det är lugnt", sa jag och skrattade på henne.
Hon log mot mig och slutade trumma.
"Förlåt, jag är bara lite nervös för att flyga", svarade hon och log lite. "Sen ska vi ju vara borta från våra familjer också."
Jag klappade henne lite lätt på axeln."
"Äh, det kommer gå hur bra som helst", sa jag. "Thilda och jag är ju med dig också."
Thilda tittade upp mot mig när hon hörde sitt namn, hon satt med sin mobil som vanligt.
Alice brukade inte flyga så ofta, hon hade bara flygt två gånger i sitt liv och det var när hon och hennes familj åkte till Grekland när hon var 6 år och när jag, Thilda och hon åkte med våra mammor till New York. Det var en av det roligaste resor jag har gjort.
Jag tog upp mina vita urbanears och satte på Håkan Hellström, jag blir alltid lugn av att lyssna på hans låtar, det är när jag lyssnar på honom jag kan slappna av mest. Jag stampade med min högra fot i golvet på vänthallen i takt med musiken. Thilda och Alice tittade på mig, sen tittade dom på varandra och skrattade.
"Vad? Frågade jag.
"Du gör alltid sådär när du lyssnar på Håkan Hellström", sa Thilda och skrattade igen. Jag skakade på huvudet som att visa att jag inte brydde mig och sätte på hörlurarna igen. Jag längtade så att jag nästan sprack, jag har varit i London en gång tidigare. Det var när jag var tio år gammal och det enda vi gjorde var att shoppa gå på Madame Tussauds typ. Jag kommer ihåg att jag köpte en Hannah Montana hoddie som jag älskade jättemycket, jag var till slut tvungen att slänga den för att den var full med hål och alldeles urtvättad. Thilda visar något på sin mobil. Alice gjorde en tummen upp, jag tog av mig hörlurarna.
"Vad är det ni tittar på?" frågar jag och tittar på Thilda.
"Titta", sa hon och gav mig mobilen. På bilden var det fem killar.
"Nej, säg inte att det där är något överskattat pojkband?" sa jag och suckade.
Thilda nickade.
"Jo, det är det, men överskattade eller inte så är det faktiskt riktigt snygga", sa Thilda och tog tillbaka mobilen.
Jag ryckte på axlarna, jag hade inte tittat så noga på bilden men fula var de i och för sig inte.
"Vad heter de förresten?" frågar jag Thilda.
"Eh, de heter One Direction", svarade hon.
"Jag kan sätta på deras populäraste låt", säger Alice som har lyssnat på vad vi har pratat om.
Jag ger henne min mobil och hon sätter på en låt.
"Titta på videon", säger hon. "Låten heter What makes you beautiful."

Jag tittar klart på hela videon, låten är ganska simpel och killarna är ju faktiskt väldigt söta. När jag lyssnat klart sätter jag på Håkan igen, då känner jag mig hemma, nej, One Direction är inget jag skulle lyssna på dagligen.


Alice perspektiv:

Jag gick in på facebook på mobilen och då hade Elsa i våran klass lagt upp en status och en bild om att hon hade träffat One Direction, dom var tydligen i Sverige just nu och så skulle dom tydligen åka hem till London idag.
"Elsa skriver att One Direction bor i London, vi kanske träffar dem", säger jag på skämt.
"Ja säkert", säger Thilda och skrattar lite. Snart ropar någon ut i högtalarna att det är dags att börja gå på planet. Vi reser oss snabbt upp, tar vårat handbagage och ställer oss i kön för att kliva på. När vi går i genom tunneln till planet tror jag att det pirrar i magen på oss alla lika mycket. Jag tittar på de andra och de tittar tillbaka på mig. Alla ler och sen går vi på planet, nu ska vi äntligen flytta, ända till London!
De fanns ganska lite platser som vi kunde sitta allihopa på men tillslut hittade vi några som var ganska nära varandra. Jag satt mig bredvid två killar, båda hade solglasögon, och mössa på sig. de pratade engelska med varandra. Isabelle satt bredvid mig på andra sidan, och Thilda bakom mig. Jag tog upp min bok som jag jag tänkte jag skulle börja läsa på planet, de passade bra så kunde jag underhålla mig själv hela resan. Jag älskade att läsa, jag var den som hade läst mest av mig, Isabelle och Thilda.
Isabelle satt och lyssnade på musik och Thilda lika så. Jag satte mig bekvämt och började läsa min bok.
Planet startade efter en stund och jag slutade att läsa tvärt. Jag slog igen boken och blev lite orolig. Isabelle och Thilda märkte inget, det kändes bra för de kanske skulle tycka att jag var konstig även fast de visste att jag var orolig för flygresan.
"Are you scared?" sa killen bredvid mig.
"Yes, a little bit", svarade jag och log lite blygt på honom.
"Why? It's not dangerous, it's a bigger chance that you die in a caraccident", sa han.
"Haha, okey, that's good to know" sa jag och skrattade lite. Det kanske inte var så farligt att flyga? Jag dök ner i min bok igen. Jag gillade inte när man skulle börja läsa en bok och den var trög.
"I forget to ask, what's your name?" sa han till mig efter en stund och avbröt mig i mitt läsande.
"My name is Alice, and you?" sa jag och log mot honom.
"My name is Niall", sa han och log brett.
"Anyway, why are you going to London?" sa han till mig.
"Me and my friends are moving to London, that's gonna be great", sa jag. "How about you?"
"I live there", sa han. "What do you read?"
"The name is "Må döden sova" ", svarade jag. "It's a swedish book." La jag till.
"That's nice, the only book I have read is "To kill a Mockingbird" ", sa han och jag började skratta.
"But how old are you?" frågade jag honom och tänkte att det kunde ju faktiskt vara bra att veta.
"I'm 19 years old, and you?" sa han.
"I'm 18, my friends too", svarade jag och pekade på Isabelle och sen på Thilda.
Han nickade och lutade sig tillbaka i stolen, jag antog att han ville vila.
Jag petade på Isabelle.
"Killen bredvid mig är riktigt schyst", sa jag. "Och snygg också."
Hon flinade.
"Alltså Alice du har ju inte ens sett hans ansikte, han har ju solglasögon och mössa", svarade hon. "Undra egentligen varför han har solglasögon, vi är ju liksom inte utomhus."
Jag ryckte på axlarna.
"Men jag ser att han är snygg, även fast jag inte ser hans ansikte eller huvud", sa jag och skrattade till lite.

Thildas perspektiv:

Jag sänker musiken lite och kollar på de som sitter brevid mig, på ena sidan sitter en gammal gubbe som luktar öl, och på andra sidan så sitter en kille i min ålder med svart hår som ser väldigt stylat ut. Han har på sig ett par Ray-Ban solglasögon och en svart t-shirt, han luktar iallafall gott. Nu är vi äntligen på väg upp i luften, jag känner hur jag trycks bakåt när planet lyfter.

När vi har åkt en stund så har gubben bredvid mig somnat, han snarkar ljudligt och dreglar lite jag känner hur han lutar sig närmre och närmre mig, till slut som lutar han sig mot min axel jag rycker till. Jag känner hur det blir blött på min axel och när kollar dit ser jag gubben dreglar på mig och hans mun stinker verkligen sprit. Killen bredvid mig kollar på mig och på gubben sedan frågar han på engelska.
"Do you know him?" frågade han.
"Actually not", sa jag och skrattade lite.
"Okay, but why did he sleep on your shoulder?" frågade han och tittade undrande på mig.
"UH!" sa jag och puttade bort honom så att han hamnade på andra sidan av stolen.
Killen skrattade lite sedan räckte han mig en servett som jag torkade bort gubbens dregel med.
"Thanks!, sa jag.
"Your welcome. So, what's your name?" frågade han.
"Oh, sorry, my name is Thilda", sa jag. "And what's yours?"
"No worries, my name is Zayn", svarade han och räckte fram sin hand. Jag skrattade men skakade sen hans hand.
Alice tittade bak på mig.
"Sa han att han hette Zayn?" sa hon och tittade på mig förvånat.
"Ja, det gjorde han", sa jag och ryckte på axlarna. "Vad är det med det då?"
"Då vet jag vart de är i från!" sa hon och hoppade till lite i sin stol.

_____________________________________________________________________________________________

Kommentera vad du tyckte, vi tål kritik och vill gärna ha tips. Hoppas ni gillar det, vi ska försöka uppdatera nya delar varje dag! /Tilde & Izabella

Välkommen!

Vi är två tjejer från Stockholm som älskar att skriva och One Direction, därför startade vi den här bloggen. Vi kommer snart att börja skriva på den så titta gärna in igen. :)

RSS 2.0