Info...

Jag kommer att åka bort i helgen med min kompis för att titta på hennes lillebrors fotbollsturnering! Det kanske kommer en del på söndag kväll! Ses! /Tilde

Being the way that you are is enough - Del 41

Senaste:

”Okay, that one” säger han och pekar på den med Usa-flaggan på. Jag hänger in den andra i garderoben igen och så drar jag t-shirten över huvudet. Jag kollar resultatet i spegeln som hänger på insidan av min högra garderobsdörr. Det ser faktiskt bra ut. Jag tar fram en brun Vezzanoväska som jag har köpt på Accent i Sverige och slänger ner lite saker som jag kan behöva. Sedan så drar jag med mig Zayn ut i hallen. Vi släcker alla lampor och sätter på oss skor. Jag tar mina låga, vita Converse. Jag lägger ner min skinnjacka i väskan också eftersom det inte är så varmt idag. Sedan så går vi ut igenom dörren.

__________________________________________________________________

Louis perspektiv:

Jag och Eleanor står utanför bion och väntar på Thilda och Zayn. Det är rätt så mulet idag och det ser ut som om det kommer börjar regna vilken sekund som helst. Jag tar Eleanors hand och hon ger mig ett leende. Då så ser jag två stycken välbekanta ansikten runda hörnet och komma gående mot oss.

”Hi guys!” Utbrister jag och ger dem en varsin kram. Jag vänder mig om mot Eleanor och tittar sedan på Thilda.

”Thilda this is Eleanor and El this is Thilda” säger jag och flyttar lite på mig så att dem kan hälsa på varandra.

”Hi” säger Thilda och stäcker fram handen, Eleanor gör likadant.

”It’s nice to finaly meet you!” Säger Thilda.

”You too, a little bird whispered in my ear that you are from Sweden” säger Eleanor glatt och tittar menade på mig när hon säger “bird”. Jag nickar.

”Yes I am, but me and my too friends moved here for a couple a weeks ago” säger Thilda och jag öppnar dörren till bion och håller upp den tills alla har gått in.

”Your English is really good”

”Well, we learn it in school in Sweden” Säger hon.

”Have you learned Louis or Zayn some Swedish?” Frågar Eleanor och tittar undrande på Thilda.

”Ask Louis, he has something to say to you” säger Thilda och tittar menade på mig. Då tittar alla tre på mig och jag vänder mig mot Eleanor

”Du är het!”  Säger jag och ler glatt.

”What?” Frågar hon.

”It means the same as You are hot” säger Thilda och Eleanor börjar gapskratta.

”Sometimes you are just so cute!” Säger hon och pussar mig på kinden.

”I know” säger jag och sedan så närmar vi oss biljettluckorna.

”So what movie should we see?” Frågar Thilda och tittar mellan mig och Eleanor.

”Well you girls can pick one” säger jag och dem går bort till alla affischerna med filmer på. Efter cirka fem minuter så kommer dem tillbaka. Dem drar med oss till kassan och vi köper biljetter till LOL med Miley Cyrus. Filmen börjar om en timme så vi har gott med tid åt att köpa snacks. Vi går fram till den stora butiken som ligger inuti biografen och köper det vi vill ha. Jag köper en påse med Haribo, och tänker på Harry. Sedan så köper jag en stor popcorn till mig och El. Vi köper alla dricka också innan vi går och sätter oss på en bänk utanför biosalongen.

 

Thildas perspektiv:

Jag och El (som hon har bett mig kalla henne) går mot damtoaletten. När vi är klara så går vi ut

till Louis och Zayn som sitter kvar på bänken och väntar. Filmen börjar om en kvart så vi ska nog snart gå in. Eftersom Louis måste se reklamen när han är på bio. En grupp med tjejer står ungefär tio meter ifrån killarna och tittar drömmande på dem medans dem fnissar. Jag tittar på El som suckar lite tyst, Louis och Zayn reser sig upp när vi kommer fram och tjejerna fnissar lite mera. Zayn räcker mig min väska och jag hänger den över axeln. Jag tittar bort mot tjejklungan igen och ser att dem alla har tagit upp sina mobiler och fotar oss. Jag vänder mig snabbt om. Dem har säkert redan tagit flera bilder så det spelar nog ingen roll. Det har nog inte läckt ut en att jag och Zayn är ett par. Jag har nästan inte sätt några bilder alls heller, så man kan väl säga att vi har haft tur. Men jag vet faktiskt inte när Zayn hade tänkt att vi skulle gå ut med det. Vi styr stegen mot salongen, hoppas att dem där tjejerna inte ska in på samma bio tänker jag tyst. Men ibland så har man väl otur tänker jag sedan när jag ser dem närma sig samma salong som oss.

________________________________________________________________________

Zayn har nått fyra miljoner följare på Twitter nu. Vilket betyder att alla har det!:) /Tilde


Being the way that you are is enough - Del 40

Senaste:

”You know that we are going to the US next week?” Frågar han mig.

“Yeah, Liam told me yesterday, how long are you going to stay?”

“Eight days” säger han och jag suckar.

”That’s to long!”

”I know, but I’ll call and text everyday!” Säger han och jag ler. Sedan så sätter vi oss vid bordet för att äta.

 

 

Thildas perspektiv:

”Hallå!” Ropar jag när jag kommer in i vår lägenhet. Inget svar, dörren var ju ändå låst. Jag plockar upp mobilen för att se om dem hade lämnat något meddelande. Ett Sms från Alice, ”Jag är och träffar Niall och Isabelle är och träffar Harry, hoppas att du hade kul igår, vet inte när vi kommer hem. xxA” Jag skriver till svar ”Okej, ska på bio med Zayn, Louis och hans tjej ses! xxT” Jag stoppar ner mobilen i fickan igen och vänder mig till Zayn som står bakom mig. Han följde med hit för att äta lunch innan vi ska iväg. Jag skulle ju ändå byta kläder.

”I’m going for a shower, want to borrow my laptop?” Frågar jag.

”Sure” säger han och tar av sig skorna. Jag går in i sovrummet för att hämta min macbook. Jag ger den till honom och börjar gå mot badrummet.

”What’s your password hun?” Frågar han och jag vänder mig om.

”1965-8-23” säger jag och han tittar undrande på mig.

”Why?” jag slår ner blicken och säger sedan.

”My dad’s birthday” jag styr stegen mot badrummet.

”Sorry…”Säger han.

”It’s nothing to be sorry about” säger jag och ler lite. Innan jag stänger dörren till badrummet.

När jag kliver ut duschen så tar jag en handduk som jag torkar mig med. Jag drar den igenom håret innan jag lindar den runt kroppen. Jag sprayar på mig min DKNY parfym och tar deo under armarna. Jag fönar håret och borstar sedan igenom det. Jag plockar upp min sminkväska ur byrån och drar upp blixtlåset, tar upp min rougeborste och duttar på lite bronspuder på kinderna. Jag målar på lite eyeliner och avslutar med mascara jag betraktar resultatet i spegeln och nickar nöjt. Jag låser upp dörren och går ut. Zayn tittar upp och ler, jag stänger dörren till sovrummet efter mig. Och drar på mig underkläder och sedan min knallrosa Onepiece. Vi ska ju faktiskt inte gå för en om två timmar tänker jag och går ut till vardagsrummet.

”Hungry?” Frågar jag, Zayn nickar och vi styr stegen mot köket.

”I’m not a good chef, just so you know!” Säger jag varnande. Han skrattade lite.

”Everyone can cook” säger han sedan och börjar bläddra i en kokbok.

”What do you want to eat?” Frågar han.

”I don’t know, pasta?”

”Great!” Säger han och jag klättrar upp på diskbänken för att ta ner ett paket med spagetti.

”Here” säger jag och räcker det till honom. Han ställer det på bordet och sträcker sedan upp sina händer för att lyfta ner mig. Jag lägger mina händer på hans axlar och han tar ett stadigt grepp om min midja innan han lyfter ner mig på golvet igen.

 

Efter fyrtio minuter så är maten klar och jag ställer den sista kastrullen på bordet. Zayn har redan börjat ösa upp spagetti på våra tallrikar.

”You know that I don’t eat that much, right?” Frågar jag och han vänder huvudet mot mig.

”You must eat!”

”Of Course but that are too much!” Han skakar på huvudet och häller bara upp mer. Sedan så tar han nästan dubbelt så mycket tomatsås som vi har gjort till. Jag suckar ljudligt och Zayn bara flinar åt mig innan han räcker mig tallriken.

”Don’t put any of it in the roof!” Säger han.

”You are kidding with me” mumlar jag och känner att jag kommer bli ganska mätt efter den här lunchen. Det var tur att det var gott i alla fall för annars så hade jag nog inte ens tryckt i mig hälften.

”Zayn, I’m done!” Säger jag.

”You haven’t even eaten half!” Säger han och tittar förskräckt på mig.

”You can have it if you want” säger jag och skrattar.

”No thanks!” Säger han och klappar sig på magen. ”I’m full!” Jag tittar på hans tallrik som är tom, och han som tog mer en mig. Jag går fram till papperskorgen som vi har under diskon och skrapar av min tallrik innan jag ställer in den i diskmaskinen vi plockar undan efter oss och sedan så säger jag.

”I should go and get dressed now” säger jag.

”Oh I thought you should wear that” säger han retsamt och pekar på min Onepiece. Jag lipar mot honom.

”Haha very funny” säger jag med ironi i rösten sedan så frågar jag ”can you help me?”

”Sure one second” han lägger sin högra hand under min haka och lutar sig närmre. Jag kysser honom tillbaka och han lyfter upp mig på diskbänken. Hela tiden så fortsätter han att kyssa mig.

”Zayn, we must hurry now!” Säger jag och tittar på klockan som hänger på väggen mittemot oss. Halv tre, om en halvtimme så ska vi träffa Louis och Eleanor vid bion. Jag hoppar ner från diskbänken och springer in i sovrummet. Zayn går efter mig. Jag öppnar dörrarna till garderoben och drar ut ett par mörkblå stuprörsjeans och drar ner blixtlåset på min Onepiece. Jag bryr mig inte om att Zayn sitter på min säng och tittar på, han är ju trots allt min pojkvän. Jag tar ut en röd blus och en T-shirt med USA-flagga på. Jag håller upp dem framför mig och tittat frågande på Zayn.

”Which one?”

”I don’t know?” Säger han.

”Yes you do!”

”Okay, that one” säger han och pekar på den med Usa-flaggan på. Jag hänger in den andra i garderoben igen och så drar jag t-shirten över huvudet. Jag kollar resultatet i spegeln som hänger på insidan av min högra garderobsdörr. Det ser faktiskt bra ut. Jag tar fram en brun Vezzanoväska som jag har köpt på Accent i Sverige och slänger ner lite saker som jag kan behöva. Sedan så drar jag med mig Zayn ut i hallen. Vi släcker alla lampor och sätter på oss skor. Jag tar mina låga, vita Converse. Jag lägger ner min skinnjacka i väskan också eftersom det inte är så varmt idag. Sedan så går vi ut igenom dörren.

Den här delen blev ju faktiskt ganska lång. Kommentera!! Woppwopp novellen är uppe i 40 delar nu!/Tilde


Being the way that you are is enough - Del 39

Senaste:

”Du är het” säger hon.

”Do er het” försöker Louis.

”Almost there!” Säger hon igen och skrattar lite.

”Du er het!” Säger Louis igen.

”Är!” Säger Thilda

”eur!” Säger Louis och Thilda skrattar åt honom.

”Är!”

”Är” Säger Louis och den här gången så nickar Thilda. ”Du är het!” Prövar han och det låter faktiskt som när Thilda sa det.

 

 

Harrys perspektiv:

 

”Goodnight lovebirds!” Säger jag innan jag slinker ut genom dörren till Zayns lägenhet. Dem stänger dörren när alla har gått ut och vi går ner till våra lägenheter. Louis låser upp dörren och låter mig gå in först. Jag går direkt in i badrummet för att borsta tänderna och tvätta mig. Jag ställer mig framför handfatet och tar upp min orangea tandborste och smetar lite colgate tandkräm på den innan jag sköljer den med vatten och stoppar in den i munnen.  Louis kommer in i badrummet och ställer sig bredvid mig och börjar också borsta tänderna. Jag spottar ut tandkrämen i handfatet och sätter på kranen.

 

”What should you been doing tomorrow?” Frågar jag Louis.

 

”Me ansd elelolsas…” Jag tittar roat på honom och han spottar ut tandkrämen innan han säger.

 

”Me and Eleanor are going to the cinema with Thilda and Zayn, how about you?”

 

”I don’t know actually, maybe I ask Isabelle to do something. I want to spend some time with her before we are going to the US”

 

”You like her, right?” Frågar han och jag möter hans blick i spegeln.

 

”Yeah, I think so, goodnight Boo Bear” säger jag innan jag går ut igenom badrummet och slänger mig ner i den stora sängen i mitt rum. Jag somnar nästan direkt.

 

Thildas perspektiv:

 

När jag vaknar nästa morgon så känner jag känner jag att någon blåser mig i nacken. Jag vänder mig om och krockar nästan med Zayn eftersom han ligger så nära mig. Han ler stort.

 

”Morning” Jag kysser honom snabbt och ställer mig upp och drar på mig ett par S.S.S. mjukisbyxor från Sverige. Dem var mina favoriter och jag hade älskat dem ända sedan jag fick dem av mamma när jag fyllde femton. Dem är rätt så urtvättade men jag kan inte slänga dem. Jag klättrar ner från loftet och går in till köket. Jag börjar plocka ut frukost från kylen. Just när jag står och letar efter en smörkniv i den översta lådan så känner jag någons händer på min midja. Även fast jag vet vems händer det är så rycker jag till. Jag vänder mig om och möter Zayns blick. Innan jag blundar och möter hans läppar.

 

”You know that we are going to the US next week?” Frågar han mig.

 

“Yeah, Liam told me yesterday, how long are you going to stay?”

 

“Eight days” säger han och jag suckar.

 

”That’s to long!”

 

”I know, but I’ll call and text everyday!” Säger han och jag ler. Sedan så sätter vi oss vid bordet för att äta.

 

FÖLÅT tusen gånger för en kort del, men jag vet faktiskt inte vad som ska hända och håller på att fundera på det just nu. Så vad tycker ni?? /Tilde


Info...

Imorgon så kommer det en del. Jag har börjat att skirva men har inte så mycket ideer, kommentera vad du tycker ska hända!

Midsommar!

Glad midsommar på er! Idag så kommer det ingen del eftersom jag är bortrest, och inte har tillgång till någon dator. Hoppas ni har en bra midsommarafton och dansar till smågrodorna! /Tilde

Being the way that you are is enough - 38

Senaste:”I mean do you think it’s okay that the lads are here?”

”Yeah, that’s fine” sa hon och kramade om mig bakifrån.

”Okay, have you seen Forrest Gump before?”

”Yeah I love it!” Säger hon och jag ler stort och tar skålen med chips i ena handen och den med dipp i den andra medans Thilda tar drickan och glasen. Vi får inte plats båda två i soffan så vi sätter oss på golvet nedanför. Jag lutar mig mot soffan och Thilda sätter sig framför och lutar sitt huvud på mitt bröst. Sedan så startar vi filmen.

 

Zayns perspektiv: När filmen är slut så tittar jag runt omkring mig alla har somnat förutom mig och Thilda.

”What should we do now?” Frågar jag henne och hon vänder upp sitt huvud mot mig och ger mig en snabb puss på munnen.

”We can play fifa” Säger hon ganska tyst för att inte väcka dem andra. Jag nickar och går fram till Tv:n och sätter i spelet sedan så räcker jag henne den ena kontrollen.

”We can’t be loud” säger jag och hon nickar innan vi startar spelet. Jag är Italien och hon är Spanien, efter typ en halvminut så gör jag första målet.

”Fan!” Säger hon. Jag tittar undrande på henne.

”What?” Säger jag och flinar, det var säkert något på svenska.

”It means hell or shit” säger hon och flinar lite hon med.

”Okay!” Säger jag och skrattar innan vi återgår till spelet. Hennes ena forward kommer in i straffområdet och gör ett-ett. Hon ler stort och jag försöker härma det som hon sa för en stund sedan.

”Fuon!” Säger jag och hon börjar gapskratta.

”What so funny?” Säger jag och hon ler.

”Fan” Säger hon sedan och jag säger det igen och den här gången så låter det rätt.

”Fan” hon nickar och jag skiner upp.

”Teach me some more Swedish!” Säger  jag.

”What do you want to know?” Frågar hon och jag tänker efter.

”How do I say hi, yes and no?”

”First Hi is Hej and yes is ja and no is nej” säger hon och jag tittar på henne det låter inte så svårt.

”Hey, ja, ney!” Jag skiner upp.

”Almost there!” Säger hon och kysser mig, jag kysser tillbaka.

”I had a dream about someone who talking in swedish!” sa Louis och sträckte på sig. Jag suckar över att han avbröt oss.

”It was’nt a dream it was me!” Säger jag och han tittar undrande på mig.

”What did you said?”

”Hey, ja and ney!” Säger jag och ler stolt.

”What does that mean?”

”Hi yes and no!” Säger jag.

”Okay?” Säger Louis och ser lite förvirrad ut.

”Teach me something more” säger jag och hon tittar på mig.

”What do you want to know?” Frågar hon igen.

”How do I say, you are hot?” Frågar Louis och jag tittar på roat på honom.

”I want to say it to Eleanor in Swedish!” Säger han.

”When should see her? Frågar Thilda.

”Well tomorrow can we go out on a movie together, you and Zayn and me and Eleanor?” Han tittar undrande på mig och jag nickar. Thilda skiner upp och ler stort.

”But how do I say, you are hot?” Säger Louis och tittar på Thilda.

”Du är het” säger hon.

”Do er het” försöker Louis.

”Almost there!” Säger hon igen och skrattar lite.

”Du er het!” Säger Louis igen.

”Är!” Säger Thilda

”eur!” Säger Louis och Thilda skrattar åt honom.

”Är!”

”Är” Säger Louis och den här gången så nickar Thilda. ”Du är het!” Prövar han och det låter faktiskt som när Thilda sa det.

Nu kommer det en ny del så här på morgonen, igår så var jag ute och tältade med mina kompisar och då hade jag typ skrivit den här men hann inte publicera den.

http://onednovell.webblogg.se/

Jättebra novell och jättefina tjejer som skriver den. Ni borde läsa den. /Tilde


Being the way that you are is enough - Del 37

Senaste:

”So are you free now?”

”Yeah but I’m really tired”

”Okay, but then we can go to your apartment and do some stuff!” Säger jag och fnissar lite.

”Okay, you know the way see ya there in a half an hour”

”Okay” Säger jag och lägger på. Vi hoppar in i en taxi som tar oss tillbaka till lägenheten. När vi är inne så sjunker vi alla ner i soffan. Jag sitter bara där i fem minuter innan jag reser mig upp för att gå.

”Jag går till Zayn” säger jag.

”Okej, sover du där?” Frågar Isabelle

”Maybe?” Säger jag och tar en tandborste och rena kläder och trycker ner dem i en väska innan jag går ut igenom dörren igen.

Zayns perspektiv:

Jag tänder värmeljuset som ligger i den enda ljusstaken som står på mitt soffbord och blåser sedan ut tändstickan. Precis då så ringer det på dörren, jag går och öppnar och möts av en varm kyss och en kram efter det. Jag drar in Thildas lukt i mina näsborrar och ler stort.

”Hi Beautiful!” Säger jag och ler stort. Vi går in i vardagsrummet och sätter oss i soffan. Jag tar tag i hennes haka och kysser henne mjukt. Då ringer det på dörren igen. Jag rycker på axlarna och går ut i hallen för att se vem det är. När jag öppnar dörren så strömmar killarna in utan att ens säga hej.

”Yeah, welcome in” Säger jag lite surt och dem tittar undrande på mig.

”What?” Frågar Louis och kikar in i vardagsrummet där Thilda sitter.

”Oh, now I understand, movietime!” Skriker han och slänger sig ner i soffan bredvid Thilda. Jag möter hennes blick och rycker på axlarna igen.

”So what do you think about the concert?” Frågar han henne och dem andra killarna går för att sätta sig i soffan. Innan Liam går förbi mig så frågar han

”Are that okay?”

”Yeah” säger jag men är fortfarande lite irriterad att dem bara kom.

”I loved it!” Säger Thilda och ler stort.

”So what movie should we see?” Frågar hon sedan.

”Toy story!” Säger Liam

”No, Love actually!”Säger Harry

”No Grease!” Säger Louis.

”Why can’t Zayn chose it’s actually his home!” Säger Liam och får en tacksam blick tillbaks.

”Hm, I’m gonna go for Forrest Gump!” Säger jag och dem andra nickar. Medans dem andra fixar med filmen så går jag och Thilda ut i köket för att fixa något att äta till filmen.

”Are you okay with this?” Frågar jag henne och hon tittar oförstående på mig.

”What do you mean?” Frågar hon.

”I mean do you think it’s okay that the lads are here?”

”Yeah, that’s fine” sa hon och kramade om mig bakifrån.

”Okay, have you seen Forrest Gump before?”

”Yeah I love it!” Säger hon och jag ler stort och tar skålen med chips i ena handen och den med dipp i den andra medans Thilda tar drickan och glasen. Vi får inte plats båda två i soffan så vi sätter oss på golvet nedanför. Jag lutar mig mot soffan och Thilda sätter sig framför och lutar sitt huvud på mitt bröst. Sedan så startar vi filmen.

Det blev inte så lång del idag men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Snart blir det kanske lite drama! /Tilde

 


Being the way that you are is enough - Del 36

Senaste:

När jag är klar så studerar jag resultatet i spegeln. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, jag hämtar min mousse från TRESemmé och rufsar till det för att få lite mera volym sedan så sprayar jag lockarna med hårspray. Nu är alla klara och klockan är tjugo över sex och vi har ätit middag. Jag lägger på det sista sminket.

”Alltså Thilda du behöver inget smink!” Säger Alice och studerar mig i spegeln jag ler för mig själv.

”Jag tycker det är kul att sminka mig!” Säger jag innan jag snör på mig mina bruna Jeffrey Campbell skor som jag fick av min moster i födelsedagspresent förra året. Jag lägger ner en kofta i min svarta handväska också innan jag går ut igenom dörren där Isabelle och Alice väntar. Jag låser och vi går ut igenom dörren.


Thildas perspektiv:

När jag sätter ena foten på trottoaren så möts jag av värmen. Jag plockar upp min mobil ur fickan och slår in Zayns nummer.

”Hi lovely!” Svarar han glatt.

”Hi we are outside, how do we get in?”

”I send a man, go to the left side of the arena, until you see a yellow big door”

”Okay, good luck, do I see you after the concert?

”We’ll see bye!”

”Bye and good luck again!”

”Thanks!” Säger han innan han lägger på. Jag pekar åt vänster och vi börjar gå. Arenan är ganska så stor så det tar ett tag och det hjälper inte direkt med alla fansen som står i vägen och skriker rakt i ansiktet på en. Till slut så ser vi en gul dörr och vi går emot den. Då kommer en man ut och tittar undrande på oss.

”Are you Thilda, Isabelle and Alice?” Frågar han.

”Yeah!”

”Okay, this way!” Säger han och vi går in igenom dörren efter mannen. När vi är framme vid scenen så säger han till oss att vi ska stå längst fram på parketten så vi går fram dit och ställer oss precis framför scenen.  När vi har stått där i över tjugo minuter så släpps dem andra in. Och vi blir snabbt omringade av en massa fans, jag känner blickar i ryggen men bryr mig inte om det. När det är fullt på arenan och allt är i ordning så släcks ljuset och en film på killarna spelas upp på skärmen. Five four three two one.  Räknar publiken ner och sedan så ser jag fem stycken välbekanta ansikten på scenen.

”We’re like Na na na, then we’re like yeah yeah yeah” sjunger dem och alla andra inne på arenan. När Zayn sjunger sitt solo i Moments så får jag gåshud och jag tror han såg det för han blinkade åt mitt håll.

 

När nästan hela konserten har gått och det är dags för One Thing. Det snöar på scenen och Liam börjar sjunga.

”I’ve tried playing it cool, but when I’m looking at you” Jag ler stort och sedan så börjar dem kasta snöbollar ut i publiken. När det bara finns en kvar så tar Zayn den i handen och kastar den till mig. Jag ler stort emot honom innan jag fångar den. Sedan så ger jag honom en slängkyss och han vinkar lite.

När konserten är slut så går vi ut och sätter oss på en bänk utanför.

”Visst var dem duktiga?” Frågar Alice och vi nickar. Jag tar upp min mobil och ringer till Zayn.  Men det är upptaget så jag lägger ner mobilen i fickan igen. Precis då så ringer den.

”Hi Zayn!” Säger jag ”You guys are incredible!”  Jag kan nästan höra hur han ler.

”Thank you!”

”So are you free now?”

”Yeah but I’m really tired”

”Okay, but then we can go to your apartment and do some stuff!” Säger jag och fnissar lite.

”Okay, you know the way see ya there in a half an hour”

”Okay” Säger jag och lägger på. Vi hoppar in i en taxi som tar oss tillbaka till lägenheten. När vi är inne så sjunker vi alla ner i soffan. Jag sitter bara där i fem minuter innan jag reser mig upp för att gå.

”Jag går till Zayn” säger jag.

”Okej, sover du där?” Frågar Isabelle

”Maybe?” Säger jag och tar en tandborste och rena kläder och trycker ner dem i en väska innan jag går ut igenom dörren igen.

 Andra delen för idag! Wihoooo! Kommentera om du läser. /Tilde xx


Being the way that you are is enough - Del 35

Senaste:

"Dem kan inte eftersom dem ska ha en konsert ikväll, men vi får komma om vi vill!" Säger hon och flinar.
"Jaaaa!" Säger jag och Alice i munnen på varandra.
"Jag trodde väl det för jag har redan sagt ja!"Säger hon.
"Konserten börjar klockan åtta" säger hon sedan och sätter sig vid bordet eftersom våfflorna är klara.
___________________________________________________________________________________

 

Alice perspektiv:

Jag kliver ur duschen och tar en vit handduk och virar den omkring mig, sedan tar jag en annan och torkar mitt hår med innan jag sätter upp det i en turban. Jag går ut i vardagsrummet där Isabelle sitter och lyssnar på Håkan Hällström i sin mobil. Jag fortsätter in i sovrummet till Thilda som håller på att välja kläder till konserten trots att klockan bara är tre. Hon håller i en svart topp med armar ner till armbågarna och en rött linne.

”Vilken tycker du?” Frågar hon och tittar på mig.

”Vad ska du ha till?” Frågar jag och hon håller upp ett par svarta skinnbyxor med ganska hög midja.

”Ta den röda!” Säger jag och hon hänger in den svarta i garderoben igen.

”Vi åker härifrån halv sju va?” Frågar jag henne sedan och hon nickar. Jag drar på mig ett par gråa, slitna Adidas byxor och ett svart linne. Jag går ut i köket och tar ett grönt äpple från den gula fruktskålen och sköljer det i vasken. Sedan så tar jag en rejäl tugga, det är jättegott. Sedan så går jag in i sovrummet igen till Thilda.

”Tycker du att jag ska platta mitt hår?” Frågar jag henne.

”Jag kan hjälpa dig om du vill göra det” Säger hon och jag nickar. Sedan så går hon in i badrummet, troligen för att duscha. Jag slänger mig ner på min säng och tar upp en gammal Frida som jag tog med mig från Sverige. Jag bläddrar lite i den utan att läsa men sedan så fastnar jag för en artikel om killarna jag läser igenom hela och skrattar lite tyst för mig själv. Tidningen kom ut för ungefär en månad sedan, när jag läste den första gången så visste jag knappt vilka dem var och nu är jag kompisar med dem. Eller kanske mer en bara kompisar, tänker jag och ler lite för mig själv. Jag tänker såklart på Niall, han är ju bara så gullig ibland, jag kan faktiskt erkänna att jag gillar honom. Men han gillar säkert inte mig, som vanligt. Jag har egentligen aldrig haft någon riktig kille, typ aldrig kommit längre en andra dejten. Jag har kyssts, men det har bara varit på fester när alla har varit fulla. Jag blåser bort tankarna och tittar tillbaka ner i tidningen igen.

Tre timmar senare

Thildas perspektiv:

Jag sätter på mig en mitt röda linne ovanpå min svarta spets-bh och sedan så drar jag på mig mina svarta skinnbyxor och stoppar in linnet innanför. Jag går ut till hallen för att platta Alice röda vågiga hår. Jag skulle gärna vilja ha lite lockigt hår istället för mitt spikraka, midjelånga, blonda svall. Jag sprutar i värmeskydd och tar upp plattången och tar lite av hennes hår och plattar det tills det är helt platt. Jag gör noggrant så att det ska bli lika rakt alltihop. Det är ju trots allt det här jag vill jobba med när jag blir vuxen, stylist. När jag sökte till skolan här i London så trodde jag aldrig att jag skulle komma in, det bästa var ju att det fanns fotbollsinriktning och fotoinrikning på samma skola, också och att både Alice och Isabelle kom in. Jag har inte alltid haft så bra betyg som jag hade nu sista året. Det året som pappa dog så var jag inte så mycket i skolan så jag låg jättemycket efter. Alice och Isabelle försökte att hjälpa mig men det funkade inte så bra. Till slut så tvingade Sebastian mig att gå till skolan och prata med mina lärare. Dem visste ju såklart vad som hade hänt, och vi bestämde att jag fick jobba mer hemma istället. Sedan så gick mina betyg upp igen och jag klarade av det året. Jag kommer ihåg hur stolta mamma och Sebastian vart och jag blev också ganska så glad. När jag är klar med Alice hår så sprayar hennes hår med hårspray och sedan värmeskydd i mitt hår. Jag hade tänkt locka håret med plattången. Jag delar upp håret i överhår och underhår och börjar med underhåret. När jag är klar så studerar jag resultatet i spegeln. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, jag hämtar min mousse från TRESemmé och rufsar till det för att få lite mera volym sedan så sprayar jag lockarna med hårspray. Nu är alla klara och klockan är tjugo över sex och vi har ätit middag. Jag lägger på det sista sminket.

”Alltså Thilda du behöver inget smink!” Säger Alice och studerar mig i spegeln jag ler för mig själv.

”Jag tycker det är kul att sminka mig!” Säger jag innan jag snör på mig mina bruna Jeffrey Campbell skor som jag fick av min moster i födelsedagspresent förra året. Jag lägger ner en kofta i min svarta handväska också innan jag går ut igenom dörren där Isabelle och Alice väntar. Jag låser och vi går ut igenom dörren.

Det kommer troligen en till del idag! Men nu har ni en i alla fall. Igår så kom jag hem vid ett så jag hann inte skriva. /Tilde


Sommarlov & uppdatering

Hej på er! Nu har jag äntligen sommarlov och kan uppdatera mer. Men ni förstår säkert att jag inte kommer att sitta vid datorn varje dag och så är det ju fotbolls-EM! Imorgon så kommer förhoppningsvis en ny del jag har börjat skirva på den, men jag har inga bra ideer så kommentera vad ni tycker ska hända!/ Tilde

Being the way that you are is enough - Del 34

Senaste:

”Thilda, left foot at yellow!” Säger Niall och Thilda lyfter sitt vänstra ben så att hon kan sätta det på en gul vilket innebär att det är över Zayn. Nu står hon i världens konstigaste ställning och jag kan inte låta bli att skratta åt henne.

”Why are you laughing Harry this is serious!” Säger hon med skämtsam ton. Jag svarar inte skrattar lite till innan jag slutar skratta åt henne och skrattar åt Zayn istället som har gett upp och sätter sig bredvid mig i soffan.

”That looks really uncomfortable!” Säger jag och pekar på Thilda som fortfarande står i samma ställning. Det slutar med att Isabelle också ger upp och Thilda vinner.
______________________________________________________________________________

Isabelles perspektiv:
Jag vaknar av att solen skiner på mitt ansikte och sätter mig upp i sängen. Vi har glömt att dra ner rullgardinen, tänker jag och tittar sedan på klockan. Halv åtta, jag reser mig upp och går in i köket, någon dag måste man väl gå upp lite tidigare tänker jag och tar fram ingredienser till att göra våfflor. När jag har blandat smeten så sätter jag mig ner i soffan och väntar på att Thilda och Alice ska vakna. Jag plockar upp mobilen ur mina urtvättade jeans. Jag går in på bilder och tittar på dem som jag tog igår när vi var med killarna. Jag ler när jag kommer till bilderna så jag och Harry gjorde grimaser. Snygga var dem inte direkt men väldigt roliga. Han är verkligen snäll Harry, tänker jag och snygg också för den delen. Jag ler igen när jag ser bilden jag tog då Thilda och Zayn kysstes, dem är bara för söta ihop. Då kommer Alice ut igenom dörren till vårt sovrum.
"Är du redan vaken?" Frågar hon med en förvånad min.
"Ja och se inte så förvånad ut!"
"Har du ätit frukost?" Frågar hon och tittar lite trött på mig.
"Nej men jag har gjort en våffelsmet, ska vi väcka Thilda?" Frågar jag och hon nickar. Vi tar vår blomspruta som vi inte har någon användning för eftersom vi inte har några blommor. Sedan så fyller vi den med iskallt vatten och går in i sovrummet. Jag tar den i ena handen och sätter den så att den bara är några centimeter från Thildas högra kind.
"Ett två tre!" Säger jag och sprutar tre gånger i hennes ansikte. Hon sätter sig upp i sängen och tittar på oss med en trött min, sedan så tittar hon på klockan och suckar högt.
"Åtta! Menar ni allvar!" Hon drar täcket över huvudet och stönar.
"Vi ska göra våfflor!" Säger jag och Thilda reser sig upp från sängen och säger,
"Men varför sa ni inte det!" Innan hon springer in till köket och tar ut våffeljärnet. Jag tar ut smeten som står i kylen och hon sätter i konakten. Medans vi väntar på att det ska bli varmt så pratar vi om vad vi ska göra idag.
"Vi kan väl fråga killarna om dem vill hitta på något?" Frågar Alice.
"Ja varför inte?" Säger jag.
"Jag kan ringa!" Säger Thilda och går och hämtar sin mobil. Hon slår in Zayns nummer och sedan så tittar hon besviket på oss.
"Han sover säkert!" Säger hon och skickar ett Sms istället. Nu är våffeljärnet klart och jag håller i lite grann av den beiga smeten. Thilda sätter i sin IPhone i högtalaren som står på en hylla i köket och sätter på Payphone med Maroon 5. Vi står och dansar och sjunger med medans vi väntar på våfflorna. När låten är slut så är två stycken våfflor klara och så börjar nästa låt från Thildas kända "Sommarlista" som är We Are Young med Fun. Hon gör en ny varje år med alla låtar som hon tycker passar till sommaren. När sommaren är slut så har alla tröttnat på låtarna eftersom dem spelas jämt och ständigt. På stranden, i badrummet, i köket, i trädgården, på fester och typ alla andra ställen. Då tystnar låten och Thildas mobil börjar ringa istället, hon springer fram och svarar.
"Hi Zayn!" Säger hon och flinar.
"Mm, yeah!" Säger hon och går iväg till soffan och sätter sig ner. Jag häller i nästa omgång med smet och stänger locket. Nu är det fem våfflor. Jag tittar ner i den ljusgröna skålen och ser att det kommer bli ungefär tre stycken till. Thilda kommer tillbaka. Jag tittar undrande på henne.
"Vad sa han?" Frågar jag.
"Dem kan inte eftersom dem ska ha en konsert ikväll, men vi får komma om vi vill!" Säger hon och flinar.
"Jaaaa!" Säger jag och Alice i munnen på varandra.
"Jag trodde väl det för jag har redan sagt ja!"Säger hon.
"Konserten börjar klockan åtta" säger hon sedan och sätter sig vid bordet eftersom våfflorna är klara.
___________________________________________________________________________________

Ja jag vet kort del! Men det är bättre än ingenting och på fredag får jag sommarlov så då kan jag skriva mer. Jag har ingen fantasi just nu vad tycker ni ska hända? /Tilde


Nya delen!

Den nya delen kommer imorgon! Jag har varit väldigt trött i veckan men jag har börjat på den nya!/Tilde


Being the way that you are is enough - Del 33

Thildas perspektiv:

Jag och Zayn sitter och äter frukost när det ringer på dörren, Zayn går och öppnar. Jag hör att han pratar med någon, det är en kille.

”Thilda!” Ropar Zayn, jag reser mig upp och går efter honom ut i hallen där han och Niall står.

”Do you want to go to cinema this afternoon?” Frågar Zayn.

“Of Course, what movie is it?” Frågar jag och tittar på Niall med en undrande blick.

”That’s a suprise!” Säger han.
______________________________________________________________________

Harrys perspektiv:
Jag och Niall är dem första som är utanför Disneybutiken, det är inte så jättemycket folk på gatan, i alla fall inte så mycket för att vara fredag och mitt på dagen. Vi ställer oss utanför och väntar. Efter fem minuter så kommer Thilda och Zayn.
"Hi!" Säger dem glatt och vi kramar om dem. Då frågar Thilda.
"Should we go for a coffe at Starbucks before the movie?" Hon pekar bort mot en Starbucks som ligger ungefär femtio meter bort. Jag nickar innan jag säger.
"Sure!" Efter några minuter så kommer även Alice och Isabelle, jag skiner upp.
"Hi!" Säger jag och kramar om dem båda.
"We thought we'd go to Starbucks before the movie?" Frågar jag och tittar undrande på dem.
"Great idea!" Säger Isabelle och vi börjar gå. Tjejerna köper Frappucinos och muffins, jag köper en milkshake eftersom jag inte är så sugen på kaffe. Vi går ner till undervåningen och sätter oss vid ett bord.
"Okay, now you must tell us what movie we should see!" Säger Thilda. Niall tittar på mig och jag nickar som svar till att han kan berätta.
"Ehm, we think Snowwhite and the huntsman" jag tittar undrande på Isabelle som skiner upp.
"It's with Kristen Stewart right!"
"Yeah!" Säger jag och alla tjejerna skiner upp.
"We love her in the Twilight movies!" Säger Alice. Jag nickar innan jag tar en klunk milkshake genom det gröna sugröret.

När alla har druckit och ätit upp så börjar vi går mot bion. Thilda och Zayn går lite långsammare en oss andra. Jag väder mig om och ser dem hålla varandra i handen. Jag går lite långsammare så att dem hinner ikapp mig sedan så frågar jag.
"Are you a couple now?" Dem tittar på mig och sedan på varandra.
"Well I guess so!" Säger Thilda. Zayn nickar instämmande, sedan så går vi ikapp dem andra. Nu är vi framme vid bion, vi går in och skriver ut våra biljetter som vi har reserverat. Sedan så går vi och köper popcorn och dricka. När alla har köpt det dem ska ha så går vi mot salongen. Niall lämnar fram alla sex biljetterna och mannen som står framför honom river dem. Innan vi går in i salongen så passar vi alla på att gå på toaletten. Jag, Niall och Zayn går in till herrarnas och sedan så går vi in i varsitt ledigt bås. När vi kommer ut igen så sätter vi oss ner på en bänk eftersom tjejerna inte har kommit än. Varför tar det alltid så lång tid för tjejer att gå på toaletten? Tänker jag. Efter fem minuter så kommer dem och vi går in i salongen. Vi sätter oss ner på våra platser som är i mitten ungefär. Vi pratar lite innan reklamen börjar, vi tittar på reklamen innan filmen börjar och det blir mörkt i hela salen. Jag sitter mellan Thilda och Isabelle, bredvid Thilda sitter Zayn och bredvid Isabelle sitter Alice och sedan Niall. Jag sätter mig bekvämt i stolen och sedan så tittar jag på bioduken.

 

När filmen är slut så går vi till en pizzeria och äter middag. Alla tyckte att filmen var jättebra, och vi pratar om den medans vi äter. Vi sitter kvar på restaurangen i flera timmar efter att vi har ätit klart och när klockan börjar närma sig nio så bestämmer vi oss för att gå. Vi följer med tjejerna hem till deras lägenhet och dem frågar oss om vi vill följa med dem upp. Vi tar trapporna och är uppe på några minuter. Alice låser upp dörren och vi går in och sätter oss vid köksbordet. Isabelle försvinner in i deras sovrum och kommer tillbaka med ett Twisterspel. Jag suckar eftersom jag är sämst på det.

”Who wants to spin?” Frågar hon. Niall hinner före mig.

”Me!” Både jag och Zayn suckar innan vi reser oss upp och gör oss redo.

”Okay, who want to start?” Frågar Niall, tjejerna tittar på varandra och vi bestämmer att Thilda ska börja.

”Right foot at red!” Säger Niall och Thilda gör som han säger.

”Next must be one of Zayn or Harry!” Säger Alice och tittar på Niall som nickar instämmande.

”Okay I’ll go!” Säger Zayn.

”Left han at blue!” Säger Niall med tillgjord röst och vi skrattar åt honom. Sedan så är det Isabelle och Alice och sedan så är det jag. Efter fem minuter, så har jag redan åkt ut. Det har Alice också gjort och det förvånar mig att Zayn är kvar.

”Thilda, left foot at yellow!” Säger Niall och Thilda lyfter sitt vänstra ben så att hon kan sätta det på en gul vilket innebär att det är över Zayn. Nu står hon i världens konstigaste ställning och jag kan inte låta bli att skratta åt henne.

”Why are you laughing Harry this is serious!” Säger hon med skämtsam ton. Jag svarar inte skrattar lite till innan jag slutar skratta åt henne och skrattar åt Zayn istället som har gett upp och sätter sig bredvid mig i soffan.

”That looks really uncomfortable!” Säger jag och pekar på Thilda som fortfarande står i samma ställning. Det slutar med att Isabelle också ger upp och Thilda vinner.

 _____________________________________________________________________________

En hel del i Harrys perspektiv vad tycker ni om det? Jag vill ha fler kommentarer på delarna så det skulle vara kul om ni som läser kommenterar. Följ mig gärna på Twitter: TildeEde om du vill att jag ska följa dig tillbaka så kan du bara fråga, antingen här eller på Twitter. /Tilde


Being the way that you are is enough - Del 32

Senaste:

Efter en stund med kyssar så bestämmer vi oss för att sova, vi gör i ordning oss och lägger oss tätt ihop i den breda sängen. Jag lutar min mot hans bröst och tillslut så hör jag hur han andas tyngre och tyngre och då bestämmer jag mig också för att sova.
____________________________________________________________________________

Alice perspektiv:

Nästa morgon så vaknar jag av att någon sätter på duschen.  Jag reser mig ur sängen och drar på mig mina gråa canadabyxor innan jag går ut i köket för att fixa frukost. Jag plockar fram ägg eftersom jag är jättesugen på omelett. Jag tar fram en skål och en stekpanna och börjar. När den är klar så delar jag den på mitten och lägger ena halvan på en tallrik, den andra lämnar jag i stekpannan åt Isabelle. Jag tar fram min mobil och går in på Facebook medans jag äter, det är ganska tråkiga inlägg så jag går in på Instagram istället. Jag gillar lite bilder och sedan så får jag ett Sms från Niall. Jag känner hur mitt ansikte spricker upp i ett stort leende innan jag ens har läst det. Jag öppnar upp det.

Do u have Instagram?;)” Jag skriver ett snabbt svar. ”Itsalicehere! You?” Svaret kommer efter några sekunder. ”Nialler1993” Jag går in på Instagram igen och söker på hans namn, han har jättemånga följare. Själv har jag bara sjuhundranittiofyra, han följer bara en person, jag klickar på den och ser min användare. Jag ler stort, sedan så märker jag hur jag har fått ungefär tjugo nya följare sedan han började följa mig. Nice, tänker jag. Sedan så tar jag ett foto av min halvätna omelett och lägger upp den.  Då kommer Isabelle ut från badrummet.

”Frukost!” Säger hon och tar den andra halvan av omeletten och sätter sig vid bordet. Då får jag ett nytt Sms från Niall.

Do you and Isabelle have time for cinema with me and Harry today?”

”Niall undrar om vi vill gå på bio med honom och Harry idag?” Frågar jag Isabelle.

”Såklart, men Thilda och Zayn då?”

”Jag kan fråga”, säger jag. Jag skriver ”Of course, how about Thilda and Zayn?”

I can ask them!:)” Skriver han. ”Do it!:)” Skriver jag tillbaka innan jag går in i vårt sovrum för att välja kläder. Min mobil börjar vibrera och jag tar upp den det är Niall jag skrattar lite innan jag svarar.

”Hi!”

”Hi, they join us!”

”Okay when should we go and were?”

”We all can meet outside The Disney shop” säger han. Jag fnissar lite.

” But Why the Disney shop?” Frågar jag sedan.

”I don’t know!” Säger han och jag kan se framför mig hur han flinar.

”Okay, but what time should we be there?”

”The movie starts three, so how about two?”

”Perfect, see you there!” Sedan så lägger vi på.

”Nå?” Frågar Isabelle och jag hoppar till, jag har inte märkt att hon kommit in i rummet.

”Sluta smyga sådär!” Säger jag.

”Jaja, men vad händer nu då?”

”Vi ska träffa dem klockan två och Thilda och Zayn kommer också”

”Vad bra!” Säger hon. Klockan är elva och jag går in i badrummet för att duscha lite snabbt.

 

Thildas perspektiv:

Jag och Zayn sitter och äter frukost när det ringer på dörren, Zayn går och öppnar. Jag hör att han pratar med någon, det är en kille.

”Thilda!” Ropar Zayn, jag reser mig upp och går efter honom ut i hallen där han och Niall står.

”Do you want to go to cinema this afternoon?” Frågar Zayn.

“Of Course, what movie is it?” Frågar jag och tittar på Niall med en undrande blick.

”That’s a suprise!” Säger han.
___________________________________________________________________________________________

Förlåtförlåtförlåt för den dåliga uppdateringen, denna del är inte heller särskillt lång! Imorgon kommer det komma en del i alla fall. / Tilde


Meddelande!

Hej på er! Idag kommer tyvärr ingen del eftersom jag har varit inne i stan typ hela dan! Imorgon kanske det kommer en ny del, om jag hinner. /Tilde


Being the way that you are is enough - Del 31

Senaste:

”I’ll go home first to pick up my stuff” säger hon och ler. Sedan så är vi framme vid deras lägenhet. Vi parkerar bilen vid trottoaren och går ut för att säga hejdå.

”Thanks guys for a great day!” Säger Alice innan dem går in. Vi hoppar in i bilen igen och kör mot huset där vi alla bor.

”We saw that you and Thilda had fun on the beach!” Säger Louis retsamt Jag slår till honom i bakhuvudet.

”Hey, do not distact the driver” säger han och skrattar.

___________________________________________________________________ 

Thildas perspektiv:

Jag packar ihop saker som kan behövas t.ex. tandborste, pyjamas, deo, smink och andra kläder. Sedan så säger jag hejdå till Alice och Isabelle och går ut i hallen. Jag sätter på mig ett par ballerina med kilklack och tar min jeansjacka även fast jag inte tror att den behövs. Jag tar mina Ray-ban och går ut igenom dörren. Jag bestämmer mig för att gå hem till Zayn, det är inte så jättelångt och det är ju fint väder. Efter tjugo minuter är jag framme. Jag öppnar dörren och springer upp för trapporna, när jag nästan är uppe så krockar jag med någon och känner att jag tappar balansen och håller på att falla baklänges. Då tar den som jag krockade med tag i mig och hindrar mig ifrån att falla. Jag tittar upp och möts av Louis leende.

”Hey be careful” Säger han och flinar. Jag räcker ut tungan åt honom.

”Where are you going?” Frågar jag honom.

”I’m meeting Eleanor!” Säger han.

”Okay, have fun!” Säger jag och blinkar med högra ögat.

”You to!” Säger han och blinkar tillbaka. Jag går upp den sista trappan och ringer på hos Zayn. Han öppnar och jag ger honom en kram. Sedan så följer jag med honom in i vardagsrummet. Han har ställt upp en massa stearinljus och godis, chips och läsk står också på bordet. Jag ler stort mot honom innan jag sätter mig ner i soffan.

”Which movie would you like to see?” Frågar Zayn.

”Uhm, a horror movie!” Säger jag. Han letar i ett skåp med filmer i och hittar till slut en som verkar bra.

”This one?” Frågar han, jag säger inget om att jag redan har sett den och nickar istället.

”Great!”, säger han och går fram till Tv:n och fixar med den. När han är klar så sätter han sig bredvid mig i soffan.

”I don’t know that you like horror movies!” Säger han.

”It’s much stuff that you don’t know about me!” Säger jag och skrattar lite.

”Well we can learn know each other better if we be a couple!” Säger han och tittar med en undrande blick på mig för att se vad jag tycker.

”Are you sure that you want that?” Frågar jag.

”Of Course, are you?” Jag säger inget utan lutar mig mot honom och kysser honom mjukt. Han ler mot mig och jag ler stort tillbaka, sedan så börjar filmen. Jag lutar mig emot hans axel och han tar min hand.

 

När filmen är slut så sitter vi båda rakryggade i soffan, jag hade glömt hur läskig filmen var.

”Do you want to sleep?” Frågar Zayn, mig.

“No, I want to do something else”, säger jag och lutar mig emot honom och kysser honom. Han skrattar lite innan han kysser tillbaka. Jag hamnar ovanpå honom i den stora soffan och Zayn har sina händer i mitt hår.

 

Efter en stund med kyssar så bestämmer vi oss för att sova, vi gör i ordning oss och lägger oss tätt ihop i den breda sängen. Jag lutar min mot hans bröst och tillslut så hör jag hur han andas tyngre och tyngre och då bestämmer jag mig också för att sova.
_____________________________________________________________________________

Äntligen så blev dem ihop! Imorgon kommer en lite längre del eftersom vi är lediga då. Glöm inte att följa mig på Twitter: TildeEde /Tilde


Being the way that you are is enough - Del 30

Senaste: ”Are you sure that you are okay!” Säger Zayn och lägger sig bredvid mig.

”Yes, but shouldn’t you don’t go and swim with the others.

“I can’t swim remember?” Säger han och flinar lite. Jag tänker tillbaka till flygplanet och ett leende för upp mina mungipor.

Efter ett tag så märker jag hur Zayn somnar, så jag sätter på musik.

_______________________________________________________________________ 

Isabelles perspektiv:

Vi bestämde att simma ut till flytbrygga som låg ganska så långt ut. Vi började simma, och efter vad som kändes som en evighet så kom vi äntligen fram. Vi klättrade upp för stegen och la oss ner på rygg, alla var ganska så andfådda.

”I didn’t know it was so far!” Sa Niall medans han pustade. När vi alla hade fått tillbaka vår normala andning så ställde sig Harry och Louis och dök i vattnet. Jag hoppade också i. Sedan så klättrade vi upp igen och lade oss ner på bryggan för att sola.

”Do you guys know that Thilda and Zayn have kissed?” Frågar jag.

”Yeah, he told us after that you left yesterday” säger Liam.

”I think he’s really happy with her!” Säger Niall. Jag ler stort.

”Hope they will be together soon!” Säger jag sedan. Sedan så vänder jag mig så att jag ligger på mage.

Zayns perspektiv:

Jag vaknar till av att jag hör en duva kvittra lite. Jag tänker direkt på Kevin när jag ser den, jag skrattar lite för mig själv. Jag vänder mig på mage. Mittemot mig ligger Thilda på rygg och lyssnar på musik. Säkert på Coldplay, jag letar reda på min mobil och går in på Twitter, sedan så skriver jag en ny Tweet. ”On the beach with the lads and some friends!” Sedan så klickar jag på Tweet. Efter bara några sekunder så stömmar det in Mentions jag tittar på den översta. ”@Zaynmalik What kind of friends??” Vad ska jag svara, fast jag behöver ju egentligen inte, men jag brukar få lite skuldkänslor om jag inte svarar när dem skriver så fort efter att jag hat Tweetat. ”@1dswifes ;)! Skriver jag bara, det är nog mest Thilda jag tänker på, vi är inte riktigt tillsammans än men vi har definitivt något på gång. Jag tittar på henne sedan så ler jag, det känns som om jag ska spricka för jag blir så lycklig av att se henne. Speciellt när jag får henne att le. Då märker jag att hon tittar på mig också. Jag känner snabbt hur jag rodnar lite men jag vänder inte bort blicken.

”What are you staring at?” Frågar hon och ler.

”What do you think?” Frågar jag och nu är vi bara några centimeter ifrån varandra. Våra läppar möts i en kyss och jag sluter ögonen. Då känner jag något blött och kallt på ryggen. Jag hör Thilda skrika till lite och öppnar ögonen.

”Oh my god, it’s really  cold!” Skriker hon och reser sig upp och börjar jaga Louis som skvätte vatten på henne, jag tittar upp på Harry som står och vrider ur sitt hår på min rygg och börjar jaga honom.

 

Vi hamnar i ett vattenkrig mellan mig Thilda, Liam och Niall och dem andra i det andra laget. När det är över och alla praktiskt taget har gett upp så slänger vi oss ner på handdukarna och skrattar.

”What time is it?” Frågar Alice. Jag tittar på min mobil.

”It’s half past six” Säger jag. ”I think we should go home”. Vi reser oss upp och tjejerna går in i skogen för att byta om. Jag samlar ihop mina saker och lägger ner dem i den svarta tygkassen som jag hade med mig. Vi sätter oss på samma platser som förut i bilen och jag känner Thildas blöta hår mot min överarm. Jag viskar till henne.

”Do you want to sleep with me tonight?” Hon vänder huvudet mot mig och viskar tillbaka.

”Of Course” hon säger något till Alice och Isabelle på svenska troligen att hon ska sova hos mig. Jag blir glad av bara tanken, att få sova bredvid henne.

”I’ll go home first to pick up my stuff” säger hon och ler. Sedan så är vi framme vid deras lägenhet. Vi parkerar bilen vid trottoaren och går ut för att säga hejdå.

”Thanks guys for a great day!” Säger Alice innan dem går in. Vi hoppar in i bilen igen och kör mot huset där vi alla bor.

”We saw that you and Thilda had fun on the beach!” Säger Louis retsamt Jag slår till honom i bakhuvudet.

”Hey, do not distact the driver” säger han och skrattar.
______________________________________________________________________

Äntligen från någon av killarnas perspektiv. Vad tycker ni om det? Kommentera! /Tilde


Ny del kommer imorgon!

Ja rubriken säger allt, hehe! Jag håller på att skriva på en ny del och troligen så kommer killarnas perspektiv vara med!
/Tilde

Being the way that you are is enough - Del 29

Senaste:

”Where do you think should we go now?” Frågar jag.

“Well, it’s good weather, what about the beach, we can pick up the others?”

“That’s sounds like a good idea!” Vi bestämmer att killarna ska hämta upp oss om en timme. Innan vi ska säga hejdå så ger han mig en lång kyss. Jag kysser tillbaka.

”See ya!” Säger han och ger mig en kram innan vi skiljs åt.
______________________________________________________________________________

 

Thildas perspektiv:

Jag öppnar dörren till lägenheten och skriker.

”Tjejer vi ska till stranden!” Isabelle kommer ut i hallen.

”När då?”

”Killarna kommer och hämtar oss om en timme!” Hon nickar innan hon går in i sovrummet igen för att börja packa. Vi letar fram handdukar och sedan så tar alla fram badkläder. Isabelle tar sin svarta bikini med gulddetaljer som man knäpper där bak. Alice tar en med leopard mönster som man knyter i nacken och jag tar min helröda utan axelband. Vi lägger ner allting i varsin väska, jag påminner Alice om solkräm eftersom hon bränner sig så lätt. Själv så har jag aldrig bränt mig och slänger bara ner sololja som luktar kokos. Min favorit. Jag slänger också ner ett par hörlurar och senaste numret av Vouge, jag älskar verkligen modetidningar. Jag byter om från jeans och tröja till en tunn beige klänning och sätter upp håret i en hästsvans. Dem andra står och väntar på mig i hallen, så jag snör på mig ett par espadrillos med kilklack och slänger på mig mina bruna Ray-ban innan vi går ut genom dörren. Jag får ett Sms av Zayn att dem är utanför så vi går ner. Jag springer fram och ger Zayn en kram direkt, jag är verkligen kär. Jag kramar om dem andra också, sedan så hoppar vi in i bilen. Louis hoppar in i förarsätet och Liam sätter sig bredvid honom där fram. Jag hoppar in mellan Harry och Zayn och Isabelle, Alice och Niall sätter sig längst bak. Det är verkligen en stor bil, eller om man kan kalla det för bil. Det är mer en buss. Bilfärden till stranden tar ungefär tjugo minuter så vi börjar åka direkt. Liam skruvar upp ljudet på radion.

”I like this song!” Säger jag, det är Your song den versionen med Ellie Goulding. Killarna sjunger med så jag bestämmer mig för att göra det också.

”How woooonderful life is while you’re in the world…” sjunger jag och Zayn ler emot mig, jag känner att jag rodnar lite. Jag vet ju att jag sjunger rätt så bra, men inte i jämförelse med dem.

”You are an awesome singer Thilda!” Säger Harry.

”In school the teather always want her to sing on the shows we had!” Säger Isabelle och jag rodnar innan jag ger henne en sur blick. Var hon tvungen. Sedan så är vi framme vi stranden det är ganska så mycket folk där. Vi kliver ut bilen och möts av solen igen. Det måste vara runt trettio grader ute. Med det är ju början av juli så det är ju inte så konstigt. Jag drar av mig min klänning eftersom jag har min bikini under den precis som Isabelle och Alice. Vi lägger ut våra handdukar i den varma sanden och jag lägger mig på mage. Killarna håller på att byta om till sina badbyxor. Undertiden vi väntar så hjälps vi åt att smörja in Alice på ryggen och andra ställen där man inte kommer åt själv. Sedan så lägger jag mig ner på handduken igen. Jag har redan fått ganska mycket färg men jag bestämmer mig ändå för att sola. Då så skymmer någon solen, jag öppnar ögonen och ser Zayn som står framför mig. Han lyfter upp mig med starka armar och jag ser att dem andra killarna har lyft upp Alice och Isabelle också. Dem räknar till tre innan dem slänger oss i vattnet. Vattnet är helt klart så jag öppnar mina ögon för att kunna se botten. Jag simmar några tag under vattnet innan jag går upp för att hämta luft. Sedan så hoppar jag upp på Zayns rygg för att försöka få ner honom under vattnet men han är lite för stark så han puttar av mig.

 

När vi kommer upp från vattnet igen så slänger sig alla ner på sina handdukar. Vi pratar lite och jag känner solen son steker mot min rygg. Jag vill helst inte bränna mig så jag frågar.

”Zayn can you please rub my back?” Han ler emot mig och säger sedan.

”Of Course!” Jag räcker honom flaskan med sololja han sätter sig upp och skruvar av korken sedan så luktar han på den.

”Smells good!” Jag skrattar åt honom innan jag lägger ner huvudet åt ena sidan. Jag studerar hans ansikte medans han smörjer in mig. Han varma händer åker upp och ner längst min rygg. När han är klar så frågar Louis.

”Do you guys want to play a volleyballgame?” Jag flinar mot Isabelle och Alice. Vår gamla idrottslärare var volleybollspelare så det var typ det ända vi gjorde på idrotten. Alltså är vi grymma på det.

”Okay the girls vs the boys, but one guy in our team!” Säger jag.

”Okay Liam you can be with the girls!” Säger Louis och flinar mot honom. Han kommer att få sig en överraskning när vi börjar matchen tänker jag och ler för mig själv. Louis tar fram en Volleyboll boll ur sin väska och räcker mig hans hand och drar upp mig.

”You are gonna lose!” Säger han när jag är uppe.

”You’ll see!” Säger jag med ett flin. Både jag och Isabelle är rätt så tävlingsinriktade. Fast hon är lagspelare och jag tränar individuellt. När jag var yngre så tränade jag tennis och friidrott. Det finns en plan lite längre bort på stranden så vi går dit.

 

Louis låter oss börja, vi bestämmer att Isabelle ska passa så kan jag slå över den. Hon slår en enkel pass och jag tar i så att den kommer i en perfekt båge och Louis måste nästan slänga sig ner för att kunna ta den.  Han tittar ganska förvånat på mig och jag flinar emot honom. Sedan så fortsätter matchen. Vi tar ganska snabbt ledningen och Louis blir bara surare och surare. Säkert för att vi är tjejer, Liam ser ganska så nöjd ut eftersom han hamnade i vårt lag. Dem andra tycker nog mest att det är kul, men Louis tar det så allvarligt så han slår bara hårdare och hårdare bollar. Helt plötsligt så får jag en stenhård boll rakt på tinningen och ramlar bakåt med en duns, det kör rätt så ont och jag känner mig rätt så yr.

”Thilda hur gick det!” Frågar Alice och sätter sig bredvid mig.

”Are you al right?” Frågar Louis med en orolig blick och räcker mig en vattenflaska. Jag nickar lite försiktigt och försöker resa mig upp men så snurrar allt till. Jag känner Zayns starka armar runt mina axlar och lyckas stå upp.

”I’m a little dizzy” säger jag och sätter mig ner i sanden igen.

”I’m really, really sorry!” Säger Louis och ser verkligen ut att vara det.

”It’s okay, you were just angry because you were about to lose to girls!” Säger jag och flinar lite mot honom.

“I know I’m a really bad loser!” Säger han och ler emot mig. Efter ett tag när jag inte är så yr längre så går vi tillbaka till våra handdukar som vi har lämnat. Jag lägger mig ner på min gula, jag känner inte för att bada mer så jag tar upp min tidning.

”Are you sure that you are okay!” Säger Zayn och lägger sig bredvid mig.

”Yes, but shouldn’t you don’t go and swim with the others.

“I can’t swim remember?” Säger han och flinar lite. Jag tänker tillbaka till flygplanet och ett leende för upp mina mungipor.

 

Efter ett tag så märker jag hur Zayn somnar, så jag sätter på musik.

_____________________________________________________________________________

Ny del! Vad kommer dem göra sedan och kommer Thilda och Zayn att bli tillsammans?

/Tilde


Being the way that you are is enough - Del 28

Senaste:

"When do you get here?" Frågar jag.
"A half hour ago I think" säger han. "You?"
"Uhm" jag tittar på klockan den är halv elva, jag kom väl hit vid nio ungefär. "One and a half hour ago" säger jag och han nickar emot mig.
________________________________________________________________________________

Thildas perspektiv:

"Look Thilda we have to talk, about you know us" Säger han och ger mig en undrande blick. Jag ger honom en nick som menar att han ska fortsätta.
"I really, really like you!" Säger han.
"I like you to!" Säger jag och ler lite osäkert mot honom.
"But?" Frågar han.
"I don't know, all the fans?" Han ler.
"Don't care about them, if they don't like that I'm happy with you, are they don't real fans!" Säger han sedan bestämt. Jag ler och han kramar om mig med sin vänstra arm. Efter ett tag så bestämmer Zayn att vi ska ut och springa imorgon eftermiddag. Vi cyklar lite till innan vi går in i varsitt omklädningsrum och duschar. Det luktar svett inne i omklädningsrummet och denna gång så är jag inte ensam. Det är ganska många andra tjejer där inne. Jag tar av mig kläderna och virar min handduk runt mig innan jag går in till duscharna. Det finns flera lediga så jag går in i den som är närmst. Jag sköljer av mig och tar shampoo i håret.

När jag har duschat färdigt så går jag ut i omklädningsrummet igen. Jag sätter på mig mina svarta jeans som jag köpte igår och min hoddie med USA flagga på. Jag sätter mig framför hårfönarna och fönar håret tills det är torrt, sedan borstar jag igenom det och målar på lite masacara på mina ögonfransar. När jag är klar så sätter jag på mig mina skor och går ut för att vänta på Zayn som inte har kommit än. Jag sätter mig på en bänk och plockar upp min mobil som är en svart Iphone 4S. Jag går in på Instagram och ser att jag har fått fyra nya följare, jag kollar vilka. Men jag känner inte igen någon. När jag har suttit på bänken i lite mer en fem minuter så ser jag Zayn komma gående mot mig.

”Hungry?” Frågar han med ett flin. Jag flinar tillbaka och nickar. Han räcker sig min hand och drar upp mig från bänken. Jag tar min träningsbag och slänger den över min vänstra axel. Sedan så går vi ut från gymmet.

”Is Mc’Donald’s okay?” Frågar han. Jag ler mot honom.

”I take that as a yes!” Säger han och flinar sedan vi börjar gå mot närmaste Mc’Donald’s. Han tittar undrande på min tröja. Jag ler åt hans ansiktsutryck innan jag frågar.

”Is it something wrong with my hoodie?” Han ler lite innan han säger.

”No it’s nice, but you don’t live in the USA, you live in the UK!” Jag skrattar åt honom.

”Well in Sweden we don’t care about that!” Säger jag och skrattar lite, han ler lite och håller upp dörren eftersom vi är framme.

”What do you want?” Frågar han.

”I think I take a Big Mac and a Coke please!” Säger jag och ger honom ett leende. Han nickar och pekar mot ett ledigt bord. Jag går bort dit och på vägen så tar jag med mig servetter, salt, ketchup och sugrör. Jag sätter mig på den ena stolen och tar upp min mobil igen. Då ser jag har fått ett nytt Sms från Alice.

Var är du? Tränar du fortfarande?” Jag svarar snabbt. ”Träffade Zayn på gymmet äter lunch med honom, kommer hem i eftermiddag hoppas jag!” Sedan lägger jag ner mobilen i byxfickan igen. Då kommer Zayn med vår mat och varsin McFlurry. Jag ler stort.

 

När vi har ätit färdigt så tar vi med oss glassen ut i solen medans vi går.

”Where do you think should we go now?” Frågar jag.

“Well, it’s good weather, what about the beach, we can pick up the others?”

“That’s sounds like a good idea!” Vi bestämmer att killarna ska hämta upp oss om en timme. Innan vi ska säga hejdå så ger han mig en lång kyss. Jag kysser tillbaka.

”See ya!” Säger han och ger mig en kram innan vi skiljs åt.
______________________________________________________________________________

Förlåt för världens kortaste del men imorgon kommer en extra lång jag lovar er! Nu är det bara jag (Tilde) som skriver här men Bella kommer att hjälpa till med bloggdesign och kanske kommer skriva någon gång om jag är bortrest eller något.

Jag tänkte börja skriva i killarnas perspektiv nu men jag tänkte skriva på svenska för jag tror att det är lättare att läsa då! Men dem kommer såklart att prata på engelska fortfarande eller vad tycker ni?

/Tilde


RSS 2.0