Being the way that you are is enough - Del 7

Senaste:

”Hello Isabelle”, sa Harry och vände sig om och log mot mig.

”Hello”, sa jag och sträckte fram min hand.

”No, not again”, sa han och vi båda skrattade.

”Why are you wearing sunglasses?” frågade han. “Take them off so I can see your beautiful eyes.”

Harry visste verkligen hur man flörtade. Jag skrattade lite, medans jag blev glad inuti mig.

”Beacuse it’s sun, and it’s strong”, sa jag och log ett brett léende mot honom.

Han sa inget och tog av dem. Han tittade rakt in i mina ögon och jag tittade in i hans. De var verkligen fina, och jag kunde drunkna i dem.

_____________________________________________________________________________________________


Thildas perspektiv:

Zayn sätter sig ner bredvid mig i bilen, han ler stort mot mig.

“How do you feel today?” frågar han.

“Good thanks, you?”

“Great” säger han och ler mot mig. Då börjar what makes you beautiful spelas på radion och Louis som kör bilen skruvar upp volymen, alla killarna sitter och sjunger jättehögt, jag skrattar sedan sjunger jag också med. Sedan börjar dem klappa händerna och kollar på mig.

”What?” Frågar jag.

”You’re a good a singer” säger Zayn

”Not like you” sa jag och ler mot honom. Han ler tillbaka. Sedan så är låten slut och då börjar David Guettas Titanium spelas.

 

Sedan är vi framme vid vårt första stopp. Big Ben. Vi går ut ur minibussen och så kollar vi på den stora vackra klockan, och Alice som gillar att fota tar lite foton med sin systemkamera, sedan ber vi en förbipasserande att ta kort på alla samtidigt framför Big Ben, han knäpper två kort och ger sedan tillbaka kameran. Niall tar kort på oss tre också. Sedan så går vi mot London Eye som ligger ganska nära Big Ben, killarna köper biljetter åt dem själva och åt oss trots att vi har sagt att dem inte behöver. Det är verkligen vacker utsikt uppifrån pariserhjulet. Alice som är lite höjdrädd anstränger sig för att inte kolla ner, Niall håller henne handen och säger att det inte är någon fara. Vad gulligt tycker ja. Sedan åker vi till Piccadilly circus, Madame tussades och Hamleys där det fanns barbiedockor av killarna, vi skrattade när vi såg dem. När vi hade gått ut ifrån Hamleys så bestämde vi oss för att gå och äta, killarna visste en bra restaurang inte så långt här ifrån så vi hoppade in i bussen och åkte iväg. Vi stannade vi en pizzeria och killarna insisterade på att betala även denna gång. Vi äter upp våra pizzor och sedan bestämmer vi oss för att åka och shoppa. Jag vill ju verkligen kolla på kläder här, det hade jag längtat efter ända sen vi kom hit.

 

Vi åker till ett köpcentrum och jag hittar direkt en klädaffär som jag vill gå in i. De andra följer med mig in och de går runt och kollar lite själva. Jag hittar en klänning som ser skitsnygg ut och säger till Zayn.

”Come with me, I’m gonna try this” och visar honom klänningen. ”You can tell me how it look.”

“Okay” säger han och följer med mig till provhyttarna han håller i ett par jeans som han också säkert ska prova

”I’m gonna try these” säger han och håller upp jeansen.

”They look good” säger jag

”And I haven’t even try them jet!” säger han och skrattar och jag skrattar också sedan går vi in i varsin provhytt och tar av oss kläderna.

”Are you ready?” frågar Zayn

”Yes, one, two, three” säger jag och sedan går vi ut samtidigt.

”Wow” säger vi båda samtidigt, jeansen sitter fantastiskt på honom, vilket klänningen också måste göra på mig.

”You must buy them” säger jag och ler mot honom.

”Okay and I think you would buy that dress to, it looks really good on you” säger han och ler tillbaka mot mig. Vi klär av oss och sätter på oss våra vanliga kläder igen jag tror båda var ganska generade när vi gick in i provhyttarna igen. Vi ler mot varandra när vi kommer ut igen men vi säger ingenting. Alice står och kollar på en tröja när vi kommer ut.

”Hittade ni någonting” frågade hon mig med en frågande min, jag håller upp klänningen och hon ler mot mig.

”Jag behövde egentligen inte fråga” sa hon och skrattade Zayn kollade frågande på oss när vi pratade svenska med varandra.

”The only thing I can say in swedish is, jag älskar dig and puss puss” säger han och skrattar. Harry som har hört var vi har sagt kommer fram till oss och säger.

”Köttbulle” sedan skrattar vi alla fyra så mycket att vi får tårar i ögonen. Isabelle och de andra killarna kommer fram till oss och undrar varför vi skrattar så mycket, det gör bara så att vi skrattar ännu mer.

 

Efter en stund när vi har skrattat färdigt så går vi till kassan för att betala. Sedan går vi ut till bilen igen, alla är helt slut efter dagen som har varit, men det har varit väldigt kul. Killarna stannar bilen utanför vår lägenhet. Alice föreslår att dem ska följa med oss upp en stund. Vi tar trapporna för att vi aldrig skulle ha fått plats allihopa i hissen, jag låser upp dörren och går in. Vi tar av oss skorna och går in och sätter oss i vardagsrummet. Vi sitter och pratar lite och då känner jag hur min mobil vibrerar i fickan. Det är min storebror Sebastian som ringer. Jag går in i vårt sovrum och stänger dörren efter mig.

”Hej” säger jag.

”Hej, är det bra?” frågar han.

”Ja det är jättebra hur är det själv?”

”Helt okej, är det bra i London?"

”Ja det är jättebra!” Min storebror Sebastian är tjugotre år gammal, han är musiker och bor i Göteborg så därför så ses vi inte så ofta, men vi har sett till att hålla kontakten jättebra sedan han flyttade från Stockholm förra året. Jag tycker lite synd om mamma som får bo själv i våran lägenhet när båda vi är borta fast hon har ju sin nya kille Martin. ”Har du hört någonting från mamma föresten?”

”Ja jag pratade med henne för några timmar sedan” säger han.

”Jaha okej” säger jag. ”Jag måste lägga på nu men jag ringer dig imorgon, puss hejdå!”

”Hejdå” säger han sedan lägger vi på. Jag sätter mig ner på min säng. Ända sedan pappa dog för fyra år sedan har jag alltid oroat mig över att mamma ska bryta ihop. Men hon har klarat det rätt så bra faktiskt. Hennes nya kille Martin han är väl helt okej, han är snäll och trevlig och ser bra ur i alla fall för att var snart femtio. Mitt i mina funderingar så knackar det på dörren, det är Alice.

”Vem var det? Frågar hon

”Sebastian” säger jag .

”Okej” säger hon vi går ut till dem andra. Dem reser sig upp för att gå.

”Where do you guys going?” Frågar jag.

“To the studio” Säger Harry och ler “We have to play in some new things”

“Okay but do you guys want to do something tomorrow?”

“Sure but we have a signing how stops three” säger Louis

“Okay but can see you after that?” frågar jag

“Sure” säger Zayn. Sedan får jag fem varma kramar och sedan går de ut genom dörren, man hör hur deras bil startar och vi ser hur den kör iväg.

____________________________________________________________________________________________

En ny del vad tyckte ni? Den var ganska lång i alla fall. Mer kommer i morgon /Tilde & Izabella


Kommentarer
Postat av: LLN

Neej döör kapitel nu

2012-04-27 @ 21:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0