Being the way that you are is enough - Del 31

Senaste:

”I’ll go home first to pick up my stuff” säger hon och ler. Sedan så är vi framme vid deras lägenhet. Vi parkerar bilen vid trottoaren och går ut för att säga hejdå.

”Thanks guys for a great day!” Säger Alice innan dem går in. Vi hoppar in i bilen igen och kör mot huset där vi alla bor.

”We saw that you and Thilda had fun on the beach!” Säger Louis retsamt Jag slår till honom i bakhuvudet.

”Hey, do not distact the driver” säger han och skrattar.

___________________________________________________________________ 

Thildas perspektiv:

Jag packar ihop saker som kan behövas t.ex. tandborste, pyjamas, deo, smink och andra kläder. Sedan så säger jag hejdå till Alice och Isabelle och går ut i hallen. Jag sätter på mig ett par ballerina med kilklack och tar min jeansjacka även fast jag inte tror att den behövs. Jag tar mina Ray-ban och går ut igenom dörren. Jag bestämmer mig för att gå hem till Zayn, det är inte så jättelångt och det är ju fint väder. Efter tjugo minuter är jag framme. Jag öppnar dörren och springer upp för trapporna, när jag nästan är uppe så krockar jag med någon och känner att jag tappar balansen och håller på att falla baklänges. Då tar den som jag krockade med tag i mig och hindrar mig ifrån att falla. Jag tittar upp och möts av Louis leende.

”Hey be careful” Säger han och flinar. Jag räcker ut tungan åt honom.

”Where are you going?” Frågar jag honom.

”I’m meeting Eleanor!” Säger han.

”Okay, have fun!” Säger jag och blinkar med högra ögat.

”You to!” Säger han och blinkar tillbaka. Jag går upp den sista trappan och ringer på hos Zayn. Han öppnar och jag ger honom en kram. Sedan så följer jag med honom in i vardagsrummet. Han har ställt upp en massa stearinljus och godis, chips och läsk står också på bordet. Jag ler stort mot honom innan jag sätter mig ner i soffan.

”Which movie would you like to see?” Frågar Zayn.

”Uhm, a horror movie!” Säger jag. Han letar i ett skåp med filmer i och hittar till slut en som verkar bra.

”This one?” Frågar han, jag säger inget om att jag redan har sett den och nickar istället.

”Great!”, säger han och går fram till Tv:n och fixar med den. När han är klar så sätter han sig bredvid mig i soffan.

”I don’t know that you like horror movies!” Säger han.

”It’s much stuff that you don’t know about me!” Säger jag och skrattar lite.

”Well we can learn know each other better if we be a couple!” Säger han och tittar med en undrande blick på mig för att se vad jag tycker.

”Are you sure that you want that?” Frågar jag.

”Of Course, are you?” Jag säger inget utan lutar mig mot honom och kysser honom mjukt. Han ler mot mig och jag ler stort tillbaka, sedan så börjar filmen. Jag lutar mig emot hans axel och han tar min hand.

 

När filmen är slut så sitter vi båda rakryggade i soffan, jag hade glömt hur läskig filmen var.

”Do you want to sleep?” Frågar Zayn, mig.

“No, I want to do something else”, säger jag och lutar mig emot honom och kysser honom. Han skrattar lite innan han kysser tillbaka. Jag hamnar ovanpå honom i den stora soffan och Zayn har sina händer i mitt hår.

 

Efter en stund med kyssar så bestämmer vi oss för att sova, vi gör i ordning oss och lägger oss tätt ihop i den breda sängen. Jag lutar min mot hans bröst och tillslut så hör jag hur han andas tyngre och tyngre och då bestämmer jag mig också för att sova.
_____________________________________________________________________________

Äntligen så blev dem ihop! Imorgon kommer en lite längre del eftersom vi är lediga då. Glöm inte att följa mig på Twitter: TildeEde /Tilde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0