Being the way that you are is enough - Del 33

Thildas perspektiv:

Jag och Zayn sitter och äter frukost när det ringer på dörren, Zayn går och öppnar. Jag hör att han pratar med någon, det är en kille.

”Thilda!” Ropar Zayn, jag reser mig upp och går efter honom ut i hallen där han och Niall står.

”Do you want to go to cinema this afternoon?” Frågar Zayn.

“Of Course, what movie is it?” Frågar jag och tittar på Niall med en undrande blick.

”That’s a suprise!” Säger han.
______________________________________________________________________

Harrys perspektiv:
Jag och Niall är dem första som är utanför Disneybutiken, det är inte så jättemycket folk på gatan, i alla fall inte så mycket för att vara fredag och mitt på dagen. Vi ställer oss utanför och väntar. Efter fem minuter så kommer Thilda och Zayn.
"Hi!" Säger dem glatt och vi kramar om dem. Då frågar Thilda.
"Should we go for a coffe at Starbucks before the movie?" Hon pekar bort mot en Starbucks som ligger ungefär femtio meter bort. Jag nickar innan jag säger.
"Sure!" Efter några minuter så kommer även Alice och Isabelle, jag skiner upp.
"Hi!" Säger jag och kramar om dem båda.
"We thought we'd go to Starbucks before the movie?" Frågar jag och tittar undrande på dem.
"Great idea!" Säger Isabelle och vi börjar gå. Tjejerna köper Frappucinos och muffins, jag köper en milkshake eftersom jag inte är så sugen på kaffe. Vi går ner till undervåningen och sätter oss vid ett bord.
"Okay, now you must tell us what movie we should see!" Säger Thilda. Niall tittar på mig och jag nickar som svar till att han kan berätta.
"Ehm, we think Snowwhite and the huntsman" jag tittar undrande på Isabelle som skiner upp.
"It's with Kristen Stewart right!"
"Yeah!" Säger jag och alla tjejerna skiner upp.
"We love her in the Twilight movies!" Säger Alice. Jag nickar innan jag tar en klunk milkshake genom det gröna sugröret.

När alla har druckit och ätit upp så börjar vi går mot bion. Thilda och Zayn går lite långsammare en oss andra. Jag väder mig om och ser dem hålla varandra i handen. Jag går lite långsammare så att dem hinner ikapp mig sedan så frågar jag.
"Are you a couple now?" Dem tittar på mig och sedan på varandra.
"Well I guess so!" Säger Thilda. Zayn nickar instämmande, sedan så går vi ikapp dem andra. Nu är vi framme vid bion, vi går in och skriver ut våra biljetter som vi har reserverat. Sedan så går vi och köper popcorn och dricka. När alla har köpt det dem ska ha så går vi mot salongen. Niall lämnar fram alla sex biljetterna och mannen som står framför honom river dem. Innan vi går in i salongen så passar vi alla på att gå på toaletten. Jag, Niall och Zayn går in till herrarnas och sedan så går vi in i varsitt ledigt bås. När vi kommer ut igen så sätter vi oss ner på en bänk eftersom tjejerna inte har kommit än. Varför tar det alltid så lång tid för tjejer att gå på toaletten? Tänker jag. Efter fem minuter så kommer dem och vi går in i salongen. Vi sätter oss ner på våra platser som är i mitten ungefär. Vi pratar lite innan reklamen börjar, vi tittar på reklamen innan filmen börjar och det blir mörkt i hela salen. Jag sitter mellan Thilda och Isabelle, bredvid Thilda sitter Zayn och bredvid Isabelle sitter Alice och sedan Niall. Jag sätter mig bekvämt i stolen och sedan så tittar jag på bioduken.

 

När filmen är slut så går vi till en pizzeria och äter middag. Alla tyckte att filmen var jättebra, och vi pratar om den medans vi äter. Vi sitter kvar på restaurangen i flera timmar efter att vi har ätit klart och när klockan börjar närma sig nio så bestämmer vi oss för att gå. Vi följer med tjejerna hem till deras lägenhet och dem frågar oss om vi vill följa med dem upp. Vi tar trapporna och är uppe på några minuter. Alice låser upp dörren och vi går in och sätter oss vid köksbordet. Isabelle försvinner in i deras sovrum och kommer tillbaka med ett Twisterspel. Jag suckar eftersom jag är sämst på det.

”Who wants to spin?” Frågar hon. Niall hinner före mig.

”Me!” Både jag och Zayn suckar innan vi reser oss upp och gör oss redo.

”Okay, who want to start?” Frågar Niall, tjejerna tittar på varandra och vi bestämmer att Thilda ska börja.

”Right foot at red!” Säger Niall och Thilda gör som han säger.

”Next must be one of Zayn or Harry!” Säger Alice och tittar på Niall som nickar instämmande.

”Okay I’ll go!” Säger Zayn.

”Left han at blue!” Säger Niall med tillgjord röst och vi skrattar åt honom. Sedan så är det Isabelle och Alice och sedan så är det jag. Efter fem minuter, så har jag redan åkt ut. Det har Alice också gjort och det förvånar mig att Zayn är kvar.

”Thilda, left foot at yellow!” Säger Niall och Thilda lyfter sitt vänstra ben så att hon kan sätta det på en gul vilket innebär att det är över Zayn. Nu står hon i världens konstigaste ställning och jag kan inte låta bli att skratta åt henne.

”Why are you laughing Harry this is serious!” Säger hon med skämtsam ton. Jag svarar inte skrattar lite till innan jag slutar skratta åt henne och skrattar åt Zayn istället som har gett upp och sätter sig bredvid mig i soffan.

”That looks really uncomfortable!” Säger jag och pekar på Thilda som fortfarande står i samma ställning. Det slutar med att Isabelle också ger upp och Thilda vinner.

 _____________________________________________________________________________

En hel del i Harrys perspektiv vad tycker ni om det? Jag vill ha fler kommentarer på delarna så det skulle vara kul om ni som läser kommenterar. Följ mig gärna på Twitter: TildeEde om du vill att jag ska följa dig tillbaka så kan du bara fråga, antingen här eller på Twitter. /Tilde


Kommentarer
Postat av: 1D-noveller!

Detta är väl del 33? Du har nog skrivit fel på rubriken! :)

2012-06-10 @ 19:54:25
URL: http://onednovells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0