Being the way that you are is enough - Del 14

Jag sminkade mig med foundation, mascara och lite läppglans. Sen var klockan kvart i fem. Jag tog min svarta axelremsväska och la ner nycklar, mobilen och solglasögon i den. Därefter satt jag på mig conversen och kavajen. Jag sa hejdå till Thilda och Alice, sen stack jag ut genom dörren. Trots att det började bli kväll var det fortfarande varmt, solen hade börjat gå ner. Jag stod och tittade mig omkring, på andra sidan vägen satt det en familj och åt mat. De såg ut att vara väldigt lyckliga. Jag minns när min familj var sådär, jag saknar det. Just som jag står där och tänker kommer det en bil mot mig, det första jag ser när den stannar är Harrys vackra léende.

_____________________________________________________________________________________ 

Isabelles perspektiv:

 

Jag öppnar dörren till den mörkgråa bilen.

”Hi” säger jag och sätter mig bredvid honom.

”Hi” säger han och ler. Sedan så startar han bilen och kör ut på vägen igen.

”Wich team should we see?” Frågar jag och tittar undrande på honom.

”Arsenal and Tottenham” säger han medans han kör.

”Okay that’s nice, my dad cheering for Arsenal” säger jag.

”Nice” säger han. Sedan så är vi framme vid arenan. Det är helt fullt med folk i röda och i vita tröjor som skriker och springer runt. Det står poliser runt omkring också för att försöka lugna dem olika fansen och vissa hade typ slagsmål. Jag kom ihåg när pappa och jag var och kollade på Aik och Djurgården och det var ungefär såhär då fast det är mycket mer folk här. Jag skrattar lite, sedan så tränger vi oss förbi dem skrikande fansen och går fram till en av dem som tar biljetterna. Harry lämnar fram dem och sedan så rev han av dem och vi gick in på arenan.  Harry kollade på numren och vi letade upp våra platser och sedan satte vi oss.

”Do you want something to drink” frågar han.

“Yes please” sager jag.

“What?” Frågar han.

“Hm, a coke!” Säger jag och ler.

”Okay” säger han sedan så går han nerför trapporna mot kiosken. Efter en kvart så kommer han tillbaka och sätter sig bredvid mig.

”Sorry but it was a long queue” säger han och gör en ursäktande min sedan räcker han mig min cola.

”No worries, and thank you!” säger jag och ler mot honom, sedan så börjar matchen.

 

Efter en stund så knäpper Harry upp sin munkjacka och då så ser jag att han har på sig en arsenal tröja under den, precis då så blir det mål för Arsenal och alla på samma läktare som oss reser sig upp och hoppar och skriker. Harry och jag ställer sig också upp. Sedan så är det avspark, jag fokuserar lite mer på matchen. Efter en stund så är det halvlek, vi bestämmer oss för att sitta kvar eftersom alla andra går ut.

 

Efter matchen så går vi ut till bilen igen, och Harry frågar.

”Are you hungry?”

”A little bit” säger jag.

”I’m starving!” Säger han och jag skrattar. Sedan kör han in till en McDonald’s och stannar bilen. Vi kliver ur, går in och beställer. Sedan sätter vi oss ner vid ett bord och äter.

 

Alice perspektiv:

 

Jag och Thilda sätter på en film på hennes Macbook, och sedan så sätter vi oss i min säng och tar lite godis. Det är en ganska tråkig film och Thilda somnar efter tjugo minuter, precis som hon sa. Men eftersom det var jag som skulle välja så får jag väl ta på mig skulden för det, sedan kommer jag på att hon sover i min säng och så suckar jag. Jag stänger ner datorn och går ut i köket med godiset, jag ställer ner det på diskbänken och så hör jag att dörren slår igen.

”Hallå” ropar Isabelle glatt. Hon verkar haft kul med Harry, jag sätter ett finger för munnen för att visa att hon ska vara tyst.

”Thilda sover” viskar jag ”och i min säng dessutom” jag skrattar lite och Isabelle fnissar till sedan så går det inte att hålla sig vi gapskrattar verkligen och vi är tvungna att sätta oss ner. Sedan kommer vi på att vi skulle vara tysta men då skrattar vi bara ännu mera. Då så plingar min mobil till, det är ett Sms från Niall. Isabelle tittar undrande på mig.

”LÄS!” Säger hon uppspelt. Jag öppnar Sms:et. ”Hi do you guys want to meet us tomorrow”

“Han frågar om vi vill träffa dem imorgon, vad ska jag skriva?” Säger jag.

”Säg ja!” Säger hon och ser jätteglad ut. Jag svarar snabbt ”Of course, what time?:)” Svaret kommer efter några sekunder. ”11 :)” jag ler stort, och sedan säger jag.

”Bäst att vi går och lägger oss då!”

”God natt” säger jag till Isabelle och sedan går jag och lägger mig i Thildas säng och somnar efter en stund.

 ______________________________________________________________________________

 

Inte så spännande del, men förhoppningsvis så kommer det två delar imorgon! /Tilde


Kommentarer
Postat av: Bella

Jätte bra!! :) kan du ta ur killarnas perspektiv oxå??

2012-05-08 @ 22:49:52
URL: http://imet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra!!

2012-05-09 @ 07:48:24
Postat av: OneNovDirection

Bra!!

2012-05-09 @ 07:49:13
URL: http://onenovdirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0