Being the way that you are is enough - Del 15

Senaste:

“Han frågar om vi vill träffa dem imorgon, vad ska jag skriva?” Säger jag.

”Säg ja!” Säger hon och ser jätteglad ut. Jag svarar snabbt ”Of course, what time?:)” Svaret kommer efter några sekunder. ”11 :)” jag ler stort, och sedan säger jag.

”Bäst att vi går och lägger oss då!”

”God natt” säger jag till Isabelle och sedan går jag och lägger mig i Thildas säng och somnar efter en stund.

_____________________________________________________________________________________ 

Isabelles perspektiv:

Nästa morgon när jag vaknar så kollar jag på klockan för att se om jag måste skynda mig. Klockan är halv nio, Alice har redan gått upp men Thilda ligger fortfarande kvar i Alice säng och sover djupt. Jag ställer mig upp sedan så smyger jag fram till henne och skriker.

”Thilda upp, nu Zayn är här!” hon rycker till och när hon hör vad jag säger så vaknar hon direkt.

”Var, vadå, men jag har ju bara pyjamas på mig” säger hon sedan förtvivlat, jag börjar skratta.

”Hämnd, för förra gången” skrattar jag. Hon tittar hon surt på mig, reser sig upp och skyndar sig in i duschen.

”Men, jag skulle ju duscha!” Skriker jag skrattande efter henne. Hon vänder sig om innan hon stänger dörren så lipar hon emot mig. Jag skrattar lite och sedan så går jag fram till Alice som sitter och äter frukost.

”Vet hon att vi ska träffa dem idag?” Frågar Alice.

”Nej, jag tror inte det om hon inte är synsk, vilket hon inte är” säger jag och ler lite.

”Okej” säger Alice som har ätit upp, hon reser sig och ställer in sina saker i diskmaskinen. Jag tar lite frukost och sätter mig vid bordet, då hör jag att Thilda sjunger i duschen som vanligt. När jag har ätit upp så sätter jag mig i soffan och tar upp min mobil och kollar lite på Facebook, då ser jag att Linus har skrivit en status. ”Du betydde allt för mig men nu är du borta” det är säkert om Thilda, det är nästan lite läskigt att han håller på att stalka henne sådär det var ju längesen dem var tillsammans. Då kommer Thilda ut ur badrummet.

”Vad fint du sjöng” säger jag och skrattar lite.

”Ja, visst gjorde jag” säger hon, sedan så går hon in för att klä på sig kläder.

 

Efter en timme så är alla tre klara och klockan är halv elva, Thilda vet fortfarande inte vart vi ska någonstans. Men vi bestämde att det skulle bli en överraskning. När klockan var kvart i så gick vi ner till trottoaren utanför vårt hus.

”Vart ska vi?” Frågade Thilda, vi valde att berätta.

”Vi ska träffa killarna” sa Alice.

”Vad, vad kul” säger hon ”men varför har ni inte sagt något” hon skrattar lite.

”Jag vet faktiskt inte, överraskning” säger jag och ler. Då svänger två stycken bilar in framför oss. Dörrarna öppnas och killarna hoppar ut.

”Hi girls” säger Niall och ler stort. Han går fram och kramar om Alice sedan mig och sist Thilda. Sedan kommer dem andra fram när Harry ska krama mig så tittar jag in i hans gröna ögon och ler.

”Where are we gonna go?” Frågar jag.

”We think we should go to T.G.I Fridays and eat some lunch” sa Louis.

”Okay” säger Alice och hoppar in bredvid Niall i den ena bilen, som Liam kör. Jag sätter mig i den andra som är Harrys bil, samma som jag åkte i igår. Louis sätter sig bredvid mig och Thilda på andra sidan honom och Zayn sätter sig där fram. Sedan så åker vi, när vi är framme vid restaurangen så går vi in och sätter oss vid ett bord.

1 timme senare:

När vi hade ätit upp så sa Niall.

”We are going to an interview this afternoon, but do you guys want to go to a party tonight?” Jag tittade snabbt på Thilda och Alice som nickade.

”Of course” sa jag och sedan log dem mot oss.

”I am not coming with you” sa Liam.

”Why?” Frågade Thilda.

”Me and Danielle are going to a see a movie” svarar han och ler mot henne.

”Okay, have fun!” Säger Thilda, innan hon kramade om han, Niall, Louis, och Zayn som skulle åka direkt till intervjun här ifrån, medans Harry skulle skjutsa hem oss. Jag och Alice kramade också om de andra killarna innan vi hoppade in i baksätet. Thilda satt där fram.

 

När vi kom hem så gick vi ur bilen sedan frågade jag Harry.

”Do you call us when you are here?”

”Yes” sa han ”I think we are here with eight”

”Okay” sa jag ”See you” sedan kramade vi honom. Han vinkade innan han körde. Vi gick in i lägenheten och satte oss i soffan.

”Vad är klockan” frågar Thilda. Jag tar upp min mobil.

”Halv tre” säger jag, vi har gott om tid innan vi ska börja göra oss i ordning. Thilda går in i vårt sovrum och förmodligen så ringer hon till Sebastian.

 

Thildas perspektiv:

 

Jag går in i vårt sovrum för att få vara ifred, jag måste verkligen prata med någon och inte Alice eller Isabelle, utan någon annan, så jag ringer till Sebastian. Signalerna går fram utan att någon svarar, precis när jag tänker lägga på så svarar någon.

”Cilla på Sebbes telefon” vem är Cilla? Tänker jag.

”Eh, hej det är Thilda Sebastians lillasyster” lillasyster låter så litet.

”Ja, hej han kom precis ut ur duschen, han kommer nu” säger hon.

”Sebastian” hör jag han säga.

”Vem var det där?” Frågar jag surt, han brukar ju berätta allt för mig, men det har tydligen ändrats.

”Hej på dig också” säger han ”vem menar du?”

”Hm, ja kanske tjejen som svarade i din telefon” säger jag med ironi i rösten.

”Mm, jaha” säger han det låter som om han tvekar vad han ska berätta för mig ”det är min tjej” han skrattar lite.

”Jaha, och hur länge har ni varit tillsammans då?” Frågar jag fortfarande surt.

”Lugna dig, jag hade tänkt säga det” säger han. ”I ungefär tre veckor” säger han.

”Jaha” säger jag lite lugnare. Jag hör att han går in i sitt sovrum för att klä på sig kläder.

”Har det hänt något särskilt i London eller?” Frågar han och jag märker på hans tonfall att han flinar.

”Ja faktiskt, det var därför jag ringde dig”

”Jaha är det bra eller dåligt?” Frågar han.

”Både och tror jag men mest bra”

”Vad är det som har hänt då?”

”Vet du vilka One Direction är?” Frågar jag.

”Eh, ja vad är det med dem?” Frågar han eftertänksamt. ”Gillar du dem eller”

”På sätt och vis” säger jag och ler. ”Vi känner typ dem”

”Menar du har träffat dem en gång känner, eller träffas varje dag känner” Frågar han. Han har lärt sig, tänker jag.

”Alltså vi träffade dem på flygplanet och typ snackade med dem och så. Nu så träffas vi ibland och ikväll så ska jag ut för andra gången med nästan alla dem.

”Vad menar du med nästan alla dem?” Frågar han.

”Ja, jag har varit ute med Zayn själv en gång” säger jag, det känns bara så skönt att få prata med min bror.

”Okej, och det var kul eller?” Frågar han.

”Ja” säger jag och jag känner hur det pirrar i magen. ”Berätta om din tjej nu” säger jag och lägger mig ner i sängen, det här samtalet kommer att kosta lite men det är det värt.

”Ja, hon heter Cilla är tjugofyra år och pluggar på samma skola som mig. Hon har bott i Göteborg i hela sitt liv och hon har en katt.

”Okej du får messa en bild på henne sen” säger jag och skrattar lite.

”Okej det ska jag göra, men jag måste gå nu. Kul det där med killarna och ha det så roligt ikväll”

”Jadå det ska jag hejdå!” Säger jag och lägger på. Två minuter senare får jag ett Mms från Sebastian och en bild på Cilla. Hon har mörkt ganska kort hår och gröna ögon. ”Hon var ju snygg ju” Skriver jag till svar. Sedan kommer ett nytt Sms ”Ja, vad trodde du?” Jag skrattar lite innan jag går ut till Isabelle och Alice som sitter i soffan och håller på med sina mobiler.

 

Klockan tjugo i åtta så är alla tre klara, vi är redo för festen som tydligen skulle vara hos någon kille som Niall kände. Efter en stund så ringer min mobil. Det är Zayn.

”Hi” säger jag och jag kan inte rå för hur stort jag ler.

”Hi we are downstairs, are you ready?”

”Yes, we get down” Säger jag innan jag lägger på. Vi tar på oss våra jackor och åker ner till gatan. Killarna står och väntar utanför två stycken taxis.

”Hi” säger Zayn och kramar om mig hårt, jag stirrar in i hans ögon och rodnar.

”Hi” säger jag och kramar tillbaka. Vi sätter oss i bilarna och åker iväg, efter tio minuter så är vi framme. Niall ringer på porttelefonen. Då svarar någon med att bara öppna dörren, vi skrattar och sedan så går vi in. Det finns ingen i huset hiss så vi går upp för trapporna. Killarna ringer på och en kille kommer och öppnar, jag antar att det är han som bor där.

”Hi Niall” säger han och dunkar Niall i ryggen. Han nickar åt dem andra killarna som han tydligen har träffat förut.

”Hi, I am Lukas nice too meet you” säger han och stäcker fram sin hand. Jag ser att Isabelle och Harry tittar på varandra och ler, men jag förstår inte varför.

”Hi, I am Thilda” säger jag och ler mot honom. Han skakar hand med Alice och med Isabelle också, och sedan så följer vi med honom in i den väldigt stora lägenheten. Vi tar av oss skorna och följer med honom in i något som måste vara ett vardagsrum, men det är omöjligt och se eftersom det är så mycket folk därinne. Han räcker oss varsin glas med vin. Jag ser att det står väldigt många tomma flaskor på diskbänken, och det finns säkert fler i kylen. Jag tar en klunk och sedan så känner jag att jag vill dansa, jag ställer ifrån mig mitt glas och går ut på dansgolvet. Efter ett tag så kommer Lukas fram till mig.

”A Dance?” Frågar han och ler.

”Sure, but just so you know I am here with him” säger jag och pekar på Zayn som har satt sig i en soffa och börjat prata med några andra killar. Jag ser att han sneglar lite åt vårt håll och ler emot honom. Vi hoppar i takt med musiken och det är verkligen en högt tryck här inne. Efter några låtar så känner jag hur svettig jag blev. Jag går fram till Zayn i soffan men det finns ingen ledig plats där jag söker hans blick och han klappar på sina knän. Jag sätter mig ner och han räcker mig ett glas med något som jag inte riktigt inte vet vad det är i, men jag sveper allting i en klunk. Killarna runt om tittar undrande på mig.

”What?” Säger jag och Zayn flinar. Sedan så reser jag mig upp och drar med honom upp ur soffan och ut på dansgolvet. Nu börjar det spelas en ganska lugn låt. Han lägger sina händer på mig midja och jag lägger mina om hans nacke. Vi ser hur Louis och Harry sitter på en fåtölj och dricker glas efter glas, dem kommer nog bli lite fulla tänker jag och ler, sedan så kollar jag in i Zayns ögon och så kramar jag om honom. Han kramar tillbaka och vi fortsätter att dansa.

 

När klockan är halv tolv så bestämmer vi oss för att åka hem till Harrys och Louis lägenhet. Vi ringer efter två taxis och efter en stund så kommer dem. När vi är framme så går vi in i deras stora lägenhet och vi sätter oss i deras vardagsrum. Jag märker att Alice och Isabelle också har druckit ganska mycket. Jag och Zayn har nog druckit minst, tänker jag. Harry poppar lite popcorn och häller upp godis i en skål. Sedan så sätter han på en film. Efter ungefär halva filmen så frågar Zayn om jag vill följa med ut för att ta lite luft. Jag säger såklart ja.

 

Alice perspektiv:

 

Jag ser att Thilda och Zayn reser sig upp för att gå ut ur rummet, Thilda har lämnat sin mobil på soffbordet och jag ska precis säga till henne när jag hör dörren slå igen. Gud vilken huvudvärk jag har, tänker jag. Jag drack nog lite för mycket. Louis stänger plötsligt av Tv:n. Vi andra stönar, var han tvungen. Han ser Thildas mobil och tar upp den. Sedan så tar han sin mobil iden andra handen.

”We can prank call!” säger han med ett leende på läpparna. Harry börjar helt plötsligt gapskratta.

”Oh yeah” säger han och ser ut att gilla idén.

”Who should I call?” Frågar han.

”Call a boy with the name Linus” säger Isabelle, jag sneglar på henne det här känns inte rätt mot Thilda. Men jag säger inget, de andra tycker säkert att jag är tråkig i så fall. Louis hittar Linus nummer, och tittar lite undrande på Isabelle.

”Who is Linus?” Frågar han.

”Thildas ex-boyfriend” säger hon, han nickar och sedan så slår han in numret på sin telefon och ringer. Signalerna går fram och jag hoppas djupt på att han inte kommer att svara. Efter en stund så svarar en trött röst.

”Linus” jag ser hur Louis skiner upp.

”Are you Thildas boyfriend?” Frågar han med tillgjort röst. Jag tittar förskräckt på honom.

”Uhm, who is it?” Frågar Linus sorgset.

”Are you that or not?” Frågar Louis med samma röst ”and if you are can I buy a pizza?” Niall börjar gapskratta.

”I am not ” svarar han surt då så ser jag Thildas blonda huvud sticka fram. Ingen annan har tydligen märkt att dem kommit tillbaks.

”Why?” Frågar han.

”Beacause she is an ugly idiot!” Säger Linus ännu surare sedan säger han ”and why do you want to know if I are Thildas boyfriend?”

”Uhm goodbye” säger Louis. Sedan börjar alla skratta, jag ser att Thilda har sett vem vi har ringt och hon hörde vad han sa också. Hon sätter på sig sina skor och rusar ut igenom dörren igen, och jag såg på hennes ansiktsutryck att hon var riktigt sårad. Zayn tittar surt på oss. Sedan så går han också ut igenom dörren. Louis tittar efter dem med ett förvånat ansiktsutryck.

”Oops!” Säger han och ser lite ledsen ut. Jag tycker att det är bäst att förklara för Louis varför hon blev ledsen.

”Louis, can I talk with you for a second?”

”Sure” säger han och följer efter mig in i köket.

”When they broke up, he took it really hard and he cried! He don’t speek to her anymore, but sometimes he does and it’s not good things he said about her” avslutar jag och jag ser att han har förstått mig. Han går ut i hallen för att prata med Thilda.

 

Thildas perspektiv:

 

Jag ser att Louis kommer ut genom dörren, han ska väl tydligen be mig om ursäkt. Jag förstår inte hur de kunde göra så, speciellt Isabelle och Alice som vet hur han håller på. Jag känner hur arg jag är på dem. Zayn står bredvid mig och håller i min hand, han ser också Louis och reser sig upp ifrån bänken för att gå upp till dem andra. Louis sätter sig ner bredvid mig.

”Hi, Alice told me, and I am really sorry about what happened” säger han och låter faktiskt riktigt ledsen.

”It’s okay, but I feel I little bit sorry for him” säger jag och får fram ett litet leende. Louis räcker fram min mobil. Jag tänker att dem har ju faktiskt druckit ganska mycket också, och sedan så går vi in igen.

 ________________________________________________________________________________

Del 15 vad tycker ni kommentera! /Tilde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0