Being the way that you are is enough - Del 25

Senaste:
"Should we do a joke with Harry?" Han lutar upp huvudet så att han kan se mig sedan säger han.
"I know we can hide his clothes, he is in the shower!" Han ler stolt.
"That's pretty good actually, but we need something more,something like..." jag skiner upp när jag kommer på det, det blir helt perfekt.
_______________________________________________________________________
Thildas perspektiv:
"We can poring corn flakes in his socks!" Fnissar jag, Zayn börjar också skratta och håller med om det är en rolig ide. Han går upp för att klä på sig och jag går ner och väntar på honom i soffan. Han måste skynda sig lite om vi ska hinna ta Harrys kläder. Efter en och halv minut ungefär så klättrar han snabbt ner från loftet. Han springer in i badrummet och kommer tillbaka med Harrys kläder, han fnissar lite och sätter sig bredvid mig. Jag frågar.
"Do he notice you?"
"No" svarar han. Jag öppnar Corn Flakes paketet och häller i ganska mycket i varje strumpa. Sedan går Zayn och lägger kläderna utanför ytterdörren. När han kommer tillbaka så fnissar han lite och sätter sig bredvid mig i soffan och slår på TV:n, det är ett gammalt avsnitt av Gossip Girl.
"Yes!" Skriker jag. Zayn tittar på mig.
"Do you like this?"
"Of Course" Jag ler mot honom.
"I like it to!" Jag tittar förvånat mot honom, jag har aldrig träffat en kille som gillar Gossip Girl förut.
"Have you seen this episode before?" Frågar jag honom.
"Of Course” säger han och flinar. ”I have all the seasons!” Nu ser jag nog ännu mera förvånad ut. Efter ett tag så hör vi Harry skrika.

”Where is all my clothes?” Zayn fnissar lite, jag puttar till honom och han slutar genast. Harry kommer utspringande från toaletten med bara en handduk runt midjan. Han ser jättearg ut, jag kan inte låta bli att fnissa lite.

”Where is them Thilda?” Frågar han och spänner ögonen i mig.

”Oh, Harry I’m sorry I don’t now” jag tittar på Zayn och han tittar på mig. Sedan så börjar vi gapskratta.

”Zayn!” Skriker Harry och kastar sig på honom. Louis kommer inspringande i rummet och skriker.

”Vas happenin?” Jag ställer mig upp och så viskar jag att vi har gömt Harrys kläder. Han skrattar och sedan så sätter han sig ner i soffan. Jag sätter mig bredvid honom. Han tittar roat på Harry och Zayn som rullar runt på golvet. Till slut så sätter sig Harry på Zayn och kittlar honom. Då så råkar han säga vart kläderna är. Harry springer ut och kommer in med dem igen. När han har klätt på sig allting utom stumporna så, sitter jag och Zayn spända för att se hans reaktion. Han sätter på sig den ena stumpan och sedan ändras hans ansiktsutryck.

”What the hell!” Säger han och rycker av sig strumpan. Alla Corn Flakes ramlar ut på golvet och sedan så bara skrattar vi.

 

”What do you guys want to do today?” Frågar Alice, och tittar på killarna.

”We have to go to some interviews after three o clock” säger Niall.

“Okay” säger hon och sedan så kollar hon på klockan. ”It’s half past two” säger hon.

”Okay” säger Niall och ler ”I’m hungry”. Vi andra bara skrattar med sedan så känner vi efter och känner oss faktiskt lite hungriga.

”Nando’s!” Skriker Niall och reser sig upp från soffan som vi sitter i och börjar gå mot dörren.

”Hey, Niall wait!” Skriker vi andra sedan så drar vi på oss skor och jackor och går ut i sommarvärmen. Vi går in på närmaste Nando’s. Niall springer fort fram och beställer. Vi andra beställer också och sedan så sätter vi oss vid ett fönsterbord.

 

Efter ett tag när vi sitter och äter så går några tjejer förbi, dem tittar in på restaurangen och ser killarna. Sedan så börjar dem skrika. Jag tittar roat på dem, om vi inte hade lärt känna dem kanske vi också hade varit så där, tänker jag. Dem kommer in på restaurangen, och ställer sig vid vårt bord och frågar om dem kan få ta ett foto med killarna. Efter en stund när dem nästan är klara så kommer en tjej fram till oss och frågar.

”Who are you?”
___________________________________________________________________________

Ny del! Vad kommer dem att svara tror ni? /Tilde & Izabella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0